Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

WHIRLPOOL SPIW 318L, 18.000BTU, tehnologie 4D

WHIRLPOOL SPIW 318L este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer condiționat datorită capacității sale de 18.000 BTU și tehnologiei de ultimă generație. Cu o mulțime de funcții speciale, WHIRLPOOL SPIW 318L este aparatul care vă poate satisface toate nevoile.

O funcție nouă prin care se remarcă aparatul de aer condiționat WHIRLPOOL SPIW 318L este funcția 4D Airflow Inlet ce asigură o răcire rapidă.
WHIRLPOOL SPIW 318L

Cele mai bune oferte:
WHIRLPOOL SPIW 318L la PCGarage

Cea mai mic preț la momentul redactării articolului

WHIRLPOOL SPIW 318L la Altex

Preț asemănător cu celelelte magazine și livrare gratuită

WHIRLPOOL SPIW 318L la eMAG

Una dintre cele mai bune oferte la aparatul de aer conditionat WHIRLPOOL SPIW 318L


Design:

Disponibil doar în alb, WHIRLPOOL SPIW 318L are un design impresionant, contribuind la aspectul camerei. Câteodată orice detaliu contează!

Funcții:

WHIRLPOOL SPIW 318L poate îndeplini orice comandă prin intermediul funcţiilor speciale. WHIRLPOOL SPIW 318L are în dotare tehnologia 6th Sense Air Flow ceea ce permite aparatului de aer condiţionat să beneficieze de un al şaselea simţ.

Astfel WHIRLPOOL SPIW 318L are capacitatea de a alege singur modul în care funcţionează, ţinând cont de temperatura camerei.

De asemenea, tot cu tehnologia 6th Sense, avem funcţia „Power Saver” care detectează temperatura aerului din încăpere şi o ajustează, controlând fluxul de aer.

Acest proces este dirijat de un microprocesor aflat în interiorul aparatului de aer condiţionat. Prin utilizarea acestei funcţii veţi economisi pâna la 20% la facturile de electricitate.

Funcţia „6th Sense Sleep” vă asigură cel mai odihnitor somn. Prin activarea acestei funcţii, WHIRLPOOL SPIW 318L creşte temperatura aerului treptat pentru ca dvs. să nu vă fie frig în timpul somnului.

Nu doar că această funcţie vă asigură confortul pe timp de noapte dar asigură şi economii semnificative de energie.

Cu ajutorul funcţiei „6th Sense Auto Restart” nu va fi necesar să resetaţi viteza ventilatorului şi temperatura de fiecare dată după o întrerupere de curent deoarece aparatul de aer condiţionat se reporneşte automat o dată ce este realimentat cu energie electrică, păstrând setările anterioare.

Prin funcţia „6th Sense On/Off Timer” veţi avea posibilitatea de a seta durata de funcţionare şi ora de oprire. În acest mod nu veţi consuma curent inutil şi vă veţi bucura de un somn odihnitor.

Defecţiunile vor fi detectate automate de aparatul de aer condiţionat WHIRLPOOL SPIW 318L, prin intermediul funcţiei „6th Sense Self Diagnosis”, şi afişate sub forma unui cod. Astfel nu veţi mai avea nevoie să sunaţi un specialist sau să vă bateţi singur capul.

Pentru a evita mirosurile neplăcute, WHIRLPOOL SPIW 318L are în dotare funcţia „Auto Clean” care face ca schimbătorul de căldură să fie menţinut uscat. Altfel s-ar fi dezvoltat mucegaiul şi bacteriile care sunt cauza principală a mirosului neplăcut.

Şi nu în ultimul rând, funcţia „4D Airflow Inlet”. Această funcţie asigură o eficienţă energetică ridicată prin schimburi eficiente de căldură şi răcire rapidă.

Un element de noutate este Filtrul HD cu care este dotat aparatul de aer condiţionat WHIRLPOOL SPIW 318L. Acesta reţine până la 90% din particulele de praf, asigurând un aer curat.

WHIRLPOOL SPIW 318L beneficiază şi de tehnologia Arround U. Temperatura din locul în care se află telecomanda este transmisă către unitatea internă prin senzorul de pe telecomandă.

Concluzie:

WHIRLPOOL SPIW 318L alternează cu succes confortul cu eficienţa, reuşind să se claseze printre cele mai bune aparate de aer condiţionat. Este un parat care chiar îşi merită banii! Vă dorim să vă bucuraţi de el!

9 Scor total
WHIRLPOOL SPIW 318L merită toți banii

WHIRLPOOL SPIW 318L este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer condiționat având o capacitate mare de răcire și tehnologii moderne.

Design
9.5
Funcții
9
Consum
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

15 + six =