Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Whirlpool SPIW 312L 6TH Sense, 12000BTU, preț accesibil

Whirlpool SPIW 312L este un aparat de aer condiționat modern utilizat pentru asigurarea unui nivel ridicat de confort în încăperi de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de încălzire/răcire de 12000 BTU, ceea ce face o cameră de până la 35 m² să fie confortabilă.
Whirlpool SPIW 312L

Whirlpool SPIW 312L – Vezi aici prețul actual

Design

Referitor la aspect, Whirlpool SPIW 312L este un aparat de aer condiționat cu un design plăcut, de culoare alb, cu un display LCD în centrul aparatului, unde sunt afișate temperatura camerei precum și setările programelor de funcționare.

Eficiență

Aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 312L are o funcție de „Încălzire” pe baza pompei de încălzire, ceea ce îl face de 3 ori mai economic decât rezistențele electrice. Pompa de căldură extrage căldura de afară și o aduce în interior, iar pentru răcire, extrage căldura din interior și o cedează afară.

Datorită compresorului Whirlpool cu funcție „Inverter”, energia consumată în timpul proceselor de încălzire/răcire este mică: după ce temperatura setată este atinsă, procesorul „comandă” compresorului să reducă turația și, implicit capacitatea la valori minime, asigurând menținerea temperaturii.

În privința ventilației, aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 312L este primul aparat care folosește tehnologia „4D”; prin aceasta admisia aerului se face prin patru zone.

Astfel se asigură o răcire rapidă și un schimb de curenți de aer foarte rapid. Această tehnologie combinată cu „6th Sense Air Flow”, care este tipică Whirlpool, face ca aparatul să selecteze automat cel mai bun mod de operare (ventilare, dezumidificare sau răcire) în funcție de condițiile climaterice din cameră.

Conține, de asemenea, și un sistem de „Auto-Diagnosticare” care furnizează informațiile potrivite atunci când apar erori în programare și uneori oferind chiar soluții la erorile de funcționare.

În ce privește funcția de „Autocurățare”, când este dezactivat aparatul sistemul de auto curățare și ventilatorul vor funcționa timp de 10 minute pentru ca aparatul să fie curat și uscat.

Funcții

Pe partea de comoditate, tot datorită „celui de-al 6-lea simț” prezent doar la dispozitivele Whirlpool, unitatea interioară a aparatului produce un zgomot „Ultra Quiet” de 19 dB pentru a nu deranja în timpul funcționării sale de 21, 26, 33 respectiv 40 dB, acesta din urmă putând fi comparat cu zgomotul din interiorul unei biblioteci.

Telecomanda are un senzor care transmite către unitatea internă temperatura care se află la locul unde se află telecomanda.

Funcția „Sleep” este un mod special pentru a vă asigura un confort sporit pe timp de noapte. Astfel temperatura setată crește cu 1 grad la fiecare oră, cel mult 2 grade la 2 ore pentru ca utilizatorul să nu simtă prea mult frig noaptea.

Funcția „Restart” și „Timer” permit să funcționeze la intervale regulate de tine si reluarea automată a activității după ultimele setări în cazul unor pene de curent.

Funcția „Jet Cool”, care corespunde cu cea de „Turbo” la alte aparate, este responsabilă de încălzirea sau răcirea rapidă a camerei, dar înregistrează ți un consum suplimentar de energie. Această funcție oferă un flux de aer rece de până la 20 m și cel cald de până la 10 m și este optimizat cu viteză mare.

Concluzie

În concluzie, sistemul de climatizare Whirlpool SPIW 312L face o treabă excelentă, menținând o cameră răcoroasă, fără a consuma multă energie. Datorită unor facilități, cum ar fi repornirea automată și timer-ul și tehnologiilor „6th Sense”, vom sta confortabil în camera noastră, indiferent cât de ridicată este temperatura.

8.8 Scor total
Whirlpool SPIW 312L aparat accesibil și bun

Whirlpool SPIW 312L este un aparat de aer condiționat al unuia dintre cele mai bune branduri de electrocanice și totodată vine cu un preț mai mult decât accesibil.

Design
9
Funcții
8.5
Consum
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

sixteen − 13 =