Whirlpool FWDD1071681WSEU 10Kg spalare, 7Kg uscare, 1600RPM, A+

2.529,99 Lei 3.199,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 9 mai 2022 13:36

Whirlpool FWDD1071681WSEU este dotata cu o capacitate mare de incarcare, cu 16 programe, cu optiunea Fresh Care +, o optiune care pastreaza prospetimea hainelor, cu un motor pe inductie pentru o spalare perfecta si silentioasa si cu un program silentios Al Saselea Simt.

Tehnologiile moderne, display-ul digital si pretul accesibil sunt alte cateva atuuri ale acestei masini de spalat cu uscator.

Design

Whirlpool FWDD1071681WSEU vine cu un design elegant, de culoare alba, cu un hublou cu o rama groasa si cu o sticla transparenta. Un design modern, cu un panou de control electronic dotat cu un ecran mare LCD si cu mai multe butoane intuitive si utile.

Functii

Tehnologia Al Saselea Simt garanteaza o spalare perfecta a rufelor. Analizeaza, adapteaza si controleaza in permenenta parametrii ciclului de spalare. Utilizatorul va reusi sa economiseasca astfel timp si apa, cu pana la 50%.

Motorul pe Inductie al masinii de spalat cu uscator Whirlpool FWDD1071681WSEU permite diminuarea zgomotului si a vibratiilor, asigurand o durata de viata exceptionala motorului. Optiunea Fresh Care + permite personalizarea ciclului de spalare corespunzator gradului de murdarie dar si necesitatilor de zi cu zi ale utilizatorului.

Optiunea Soft Move este cea care adapteaza miscarile tamburului la orice tip de textile pentru o mai buna protejare a fibrelor. Option Woolmark Excellence asigura o calitate exceptionala a spalarii si a uscarii hainelor din lana.

Optiunea Culori 15°C este la fel de performanta ca si o spalare la 40 de grade. Aceasta optiune protejeaza eficient cele mai pretioase fibre ale rufelor, pastrand in acelasi timp culoarea acestora. O optiune care permite totodata pana la 70% economie la energie.

Programul de Programare Intarziata iti permite sa speli in intervalul dorit. Afisarea impului ramas pana la inchierea ciclului de spalare iti permite sa iti administrezi mai bine timpul.

Whirlpool FWDD1071681WSEU este incadrata in clasa energetica A+ si datorita motorului invertor are un consum energetic de 220 kWh. Consumul de apa este si el rezonabil, viteza maxima de centrifugare este de 1600 rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de scazut de umiditate la scoaterea din masina de spalat.

Nivelul zgomotului de spalare este de 54dB iar de uscare de 63dB, destul de redus, avand in vedere capacitatea masinii. In schimb, cel de centrifugare este de 83dB ceea ce inseamna ca risca sa fie auzita in toate incaperile din locuinta.

Programe

Whirlpool FWDD1071681WSEU este dotata cu un numar total de 16 programe. Programe adaptate pentru diferite tipuri de tesaturi precum bumbac, lana, sintetice sau delicate.

Programul rapid 30’ este ideal pentru rufele mai putin murdare sau pentru a reimprospata camasile ramase prea mult timp in dulap. Whirlpool FWDD1071681WSEU mai beneficiaza de o serie de programe combinate de spalare si uscare a rufelor, cu durate de 45 sau 90 de minute.

Concluzie

Whirlpool FWDD1071681WSEU este o masina de spalat cu uscator cu o capacitate mare de incarcare, cu programe numeroase si eficiente de spalare. Tehnologii moderne, display digital si un pret mai mult decat accesibil reprezinta principalel motive pentru care ar trebui achizitionata.

9.5 Total Score
Whirlpool FWDD1071681WSEU

Whirlpool FWDD1071681WSEU este o masina de spalat cu uscator foarte incapatoare si la un pret extrem de competititv.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

six − 5 =

Shopping cart