Best seller

Vortex VAP-A12 Inverter aparat de aer condiționat mobil, 12000 BTU

Vortex VAP-A12 este cel mai eficient aparat de aer condiționat mobil datorită faptului că are o capacitate de 12000 BTU și un sistem inteligent de eliminarea aerului cald. De multe ori se pune problema aparatelor de aer condiționat clasice, cu unitate exterioară, versus aparatele de aer condiționat mobile.

Trebuie spus din start că randamentul unui aparat mobil este cu mult inferior față de un aparat de aer condiționat clasic. De cele mai multe ori suntem nevoiți să alegem o variantă de compromis, și anume un aparat de aer condiționat mobil, și dacă tot alegem această variantă, Vortex VAP-A12 este ceea ce vă trebuie.

Nu încercați variante mai ieftine, cu capacitate mai mică de 12000 BTU pentru că sunt bani aruncați. Dacă v-ați hotărât că aparatul mobil este unica variantă, acest model este cel mai potrivit, iar acest lucru este confirmat și de feedback-urile clienților.
VORTEX VAP-A12

Vortex VAP-A12 – Vezi aici prețul actual

Design:

Vortex VAP-A12 are un design foarte modern cu afișaj și butoane digitale și ca orice aparat mobil dispune de roți pentru a putea fi mutat mai ușor. Aparatul este destul de robust, având o greutate de 33 Kg, și dimensiunile 400 x 795 x 480 mm.

Pentru a vă face calculele legate de amplasarea aparatului trebuie să țineți seama de aceste dimensiuni și de faptul că este nevoie să-i lăsați un spațiu liber în jurul lui de minim 50 cm față de alte obiecte.

Sistem de evacuare aer cald:

Vortex VAP-A12 vine cu un sistem inteligent de evacuarea aerului cald în afara spațiului ce dorim să-l răcim. Fără a monta acest sistem, aerul cald va fi evacuat în cameră și se va amesteca cu aerul rece, și astfel aparatul nu va reuși să coboare temperatura în cameră.

Evacuarea se poate instala dacă dați o gaură în ușa de la balcon sau într-un geam, fie montați o fereastră specială pe care o puteți monta doar în sezonul cald atunci când folosiți aparatul.

Funcții:

Răcire/Încălzire – Vortex VAP-A12 oferă un randament foarte bun atât pentru răcirea aerului cât și pentru încălzirea locuinței în sezonul rece. Este printre cele mai eficiente aparate de aer condiționat mobile reușind să facă față și pe vreme caniculară cu un consum de energie încadrat în clasa energetică A.

Dezumidificare – Vortex VAP-A12 este mult mai eficient decât un dezumidificator deoarece evacuează aerul folosit în afară și astfel umiditatea scade într-un timp foarte scurt. Această funcție este utilă dacă în general aveți un nivel foarte mare al umidității.

Timer – dacă nu vă place fluxul de aer rece sau zgomotul aparatului, puteți folosi funcția timer pentru a-l seta să pornească înainte să ajungeți acasă, pentru a vă bucura de un ambient foarte plăcut.

Sleep/Night mode – Vortex VAP-A12 are și o funcție care se folosește pe timp de noapte, ce îi va permite să meargă la o capacitate mai mică, cu un zgomot redus și consum de energie scăzut.

Nivel de zgomot

Marele dezavantaj al aparatelor de aer condiționat mobile îl constituie nivelul de zgomot mai mare decât al unui aparat cu unitate exterioară. Astfel zgomotul generat ajunge până la 62 db și nu scade foarte mult nici dacă îl folosim pe cea mai mică treaptă.

Concluzie:

Din câte am studiat până acum, ținând seama de toate aspectele, inclusiv de preț, Vortex VAP-A12 este cel mai bun aparat de aer condiționat mobil.

Specificatii Vortex VAP-A12 Inverter

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU) 12000
Clasa de energie racire A
Inverter Da
Afisaj LCD
Putere consumata la incalzire (W) 1100
Putere consumata la racire (W) 1340
Telecomanda Da
Aparat mobil Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament la racire EER 2.6
Coeficient randament la incalzire COP 3

FUNCTII

Incalzire Da
Dezumidificare Da
Timer Da
Sleep/Night mode Da

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor GMCC
Greutate unitate interioara (kg) 33
Dimensiuni unitate interioara (mm) 400 x 795 x 480
Culoare unitate interioara Alb/Negru
Zgomot unitate interioara (dB) 62
Agent de racire R410A
8 Scor total
Vortex VAP-A12 Inverter - raport calitate-preț excelent

Vortex VAP-A12 Inverter este cel mai bun aparat de aer condiționat mobil, cu preț accesibil și cu randament optim. Aparatul este best seller pe segmentul de aparate de aer condiționat mobile.

Design
9
Funcții
7
Consum
8
Preț
8.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

1 + three =