Vortex VAI-A12FC, 12000 BTU, A++ cu kit instalare, preț accesibil

Vortex VAI-A12FC este unul dintre cele mai ieftine aparate de aer condiționat cu puterea de 12000 BTU din clasa energetică de răcire A++. Prețul mic nu aduce cu sine niciun compromis în ceea ce privește modul de funcționare, aparatul fiind foarte eficient și silențios.

Făcând parte din clasa A++, puterea consumată la răcire este de doar 1090W, în timp ce puterea consumată la încălzire este 970W. Astfel aparatul poate fi folosit atât pentru răcire cât și pentru încălzirea spațiului cu un consum foarte mic de energie.

Dacă folosiți aparatul doar pe timp de vară, trebuie să aveți în vedere faptul că Vortex VAI-A12FC consumă în stand-by (oprit din telecomandă) puțin peste 10W, astfel că pentru a nu mai consuma trebuie scos din priză.
Vortex VAI-A12FC

Vortex VAI-A12FC – Vezi aici prețul actual

Design:

Designul este clasic cu câteva linii de contur ce încearcă să dea un aer modern, iar în acest sens contribuie și afișajul LED.

Un avantaj la acest capitol față de multe aparate de aer condiționat mai scumpe îl constituie rolul dublu al display-ului LED ce poate afișa după preferință temperatura setată sau temperatura din cameră.

Funcțiile principale de pe telecomandă:

Strong – această funcție este echivalentă cu Jet/Turbo de la alte aparate și activează puterea maximă spre a răci/încălzi locuința într-un timp foarte scurt.

Fungusproof – este echivalentul funcției Auto clean ce previne apariția mucegaiului și bacteriilor din unitatea interioară. Activând această funcție, ventilatorul rămâne activ timp de câteva minute după oprirea climei, pentru a înlătura condensul format în unitatea interioară.

Feeling – este butonul prin care afișăm pe ecranul aparatului Vortex VAI-A12FC fie temperatura camerei, fie temperatura setată.

Alte funcții:

Auto-restart – activând această funcție, după o pană de curent aparatul pornește automat funcționând cu setările anterioare întreruperii curentului.

Timer – o funcție întâlnită la mai toate aparatele de aer condiționat pentru a permite opriri și porniri programate la anumite intervale.

Dezumidificare – această funcție înlătură umiditatea din aerul încăperii într-un timp foarte scurt. În locuințele cu multă umiditate, există riscul apariției mucegaiurilor iar singura soluție este înlăturarea umidității.

Night mode – activează un mod plăcut ce poate fi folosit atunci când dormim fără a resimți prea rece, rulând foarte silențios.

Kit instalare:

Vortex VAI-A12FC are și kit de instalare ce include traseul frigorific și cablu de alimentare. Veți mai avea nevoie și de traversele pe care se montează unitatea exterioară și bineînțeles de un serviciu de montaj pe care îl puteți achiziționa de aici.

Concluzie:

Ca urmare a prețului foarte bun, Vortex VAI-A12FC este un aparat solicitat foarte des de către clienți, care s-au și declarat mulțumiți de calitatea acestuia, lucru ce se poate vedea din feedback-urile trimise.

8.6 Total Score
Vortex VAI-A12FC Inverter un aparat bun și accesibil

Vortex VAI-A12FC Inverter este un aparat de aer condiționat cu dotări excelente și un preț foarte accesibil. Putem spune că în afară de ionizare și Wi-Fi pe care le regăsim la aparate mai scumpe, avem toate dotările și un design atractiv.

Design
8
Funcții
8.5
Consum
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

eighteen − 1 =