Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vortex A1218FC cu capacitate 12000BTU, kit de instalare gratuit, preț foarte bun

VORTEX A1218FC este un aparat de aer condiționat modern cu numeroase funcții ce ridică nivelul de confort la proporții maxime iar la prețul actual de 1300 lei este un best-buy.

Unul dintre avantajele aparatului VORTEX A1218FC este garanția de 3 ani, majoritatea aparatelor de aer condiționat venind cu 2 ani garanție. De asemenea puteți alegă să prelungiți garanția cu încă 2 ani pentru o sumă destul de mică.

VORTEX A1218FC poate fi achiziționat exclusiv prin intermediul următoarelor două magazine de mai jos:
Vortex A1218FC

Cele mai bune oferte:
Vortex A1218FC la Altex

Cea mai bună ofertă la Vortex A1218FC o găsiți la Altex

Vortex A1218FC la eMAG

puteți cumpăra aparatul Vortex A1218FC și prin eMAG


Design

Referitor la aspect, VORTEX A1218FC este un aparat de aer condiționat cu un aspect oarecum clasic însă ne surprinde display-ul ascuns ceea ce regăsim la aparatele mult mai scumpe.

Eficiență

VORTEX A1218FC are o capacitate de încălzire/răcire de 12000 BTU, ceea ce este perfect pentru camere de dimensiuni medii.

Aparatul de aer condiționat Vortex A1218FC are și funcție de încălzire pe timp de iarnă pe baza pompei de încălzire, ceea ce îl face mult mai economic decât rezistențele electrice.

Pompa de căldură extrage căldura de afară și o aduce în interior, iar pentru răcire, extrage căldura din interior și o cedează afară. Procesul de încălzire/răcire începe în 1-7 minute de la pornire în funcție de temperatura de afară și cea setată.

Vortex A1218FC este dotat cu funcție „Auto-Diagnosticare” care lungește durata de viață a aparatului. Erorile se afișează sub forma unui cod specific pentru a identifica ușor orice impediment.

Modelul vine și cu un filtru special ce împiedică impuritățile și praful de mici dimensiuni să pătrundă în cameră, ceea ce ne ajută să ne bucurăm de un aer curat.

Comoditate

Pe partea de comoditate, telecomanda reprezintă un mare atu întrucât o putem utiliza pentru aproape toate funcțiile de bază.

Butonul „Mode” de pe telecomandă ne permite să aducem aparatul la setările din fabrică, să ajustăm temperatura interioară, să setăm viteza de ventilație a unității interioare fără să schimbe temperatura camerei ș.a.

Funcția „Wifi” permite accesarea aparatului de aer condiționat prin intermediul telefonului sau a tabletei, ceea ce înseamnă că o putem seta chiar și când nu suntem acasă.

Funcția „iFeel”, face ca aparatul Vortex A1218FC să țină cont de senzorul din telecomandă și astfel să regleze cât mai bine temperatura din jurul nostru spre a ne oferi un confort maxim.
Funcția „Sleep” permite intrarea în repaus a unității după ce atinge temperatura setată și este utilă atât pentru a economisi energie cât și pe timp de noapte pentru a beneficia de un somn liniștit.

Prin funcția „Timer”, putem programa aparatul să lucreze în funcție de orele care ne convin. Spre exemplu îl putem programa să pornească cu puțin timp înaine să ajungem acasă.

Funcția „Restart” permite reluarea automată a activității după ultimele setări în cazul unor pene de curent.

Să nu uităm nici de funcția Anti-Fungus, adică dezumidificare, astfel că dacă aveți probleme cu nivelul crescut de umiditate, aceasta va fi transformată în condens si eliminată pe țeava de condens a unității exterioare.

Beneficii

Oferta vine însoțită și de kitul de instalare care conține un traseu frigorific din țeavă de cupru și izolație termică, furtun de evacuare condens, bandă de plastic, bandă izolatoare și inel de protecție din plastic, aceasta însemnând o economie de câteva sute de lei.

Pentru un aparat de aer condiționat complet este una dintre cele mai bune alegeri la prețul său.

Rezumat

Per total, cu un consum redus, multiple funcții deosebit de utile și un raport preț-calitate foarte convenabil, aparatul de aer condiționat VORTEX A1218FC se dovedește a fi un aparat care merită investiția. Vă dorim să vă bucurați de el!

9.3 Scor total

Design
9
Funcții
9.5
Consum
9.5
Preț
10
PROS
  • Numeroase funcții care ridică nivelul de comoditate la maxim
  • Display digital
  • Preț foarte bun
CONS
  • Având în vedere prețul la care se vinde acest aparat, nu putem avea obiecții.
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

sixteen − ten =