Best price

Vonino Navo QS tabletă cu ecran IPS 7″, procesor Quad-Core 64 biți, preț excelent

Vonino Navo QS este cea mai accesibilă tabletă cu procesor pe 64 biți, oferindu-i o performanță cu până la 50% mai mare decât tabletele cu procesor pe 32 biți.

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu această companie, trebuie precizat că brandul este de origine americană iar la puțin timp de la intrarea pe piața românească, a vândut în 2014 un număr de 150.000 tablete.

Pe lângă tablete, gama de produse include și smartphone-uri la prețuri foarte accesibile, pe care le găsiți accesând site-ul oficial Vonino. Tot pe site putem găsi suport în limba română, iar în secțiunea download există firmware și manual pentru aproape fiecare produs.
Vonino Navo QS

Vonino Navo QS – Vezi aici oferta la eMAG

Vezi aici oferta cu husă flip-case cadou

Design:

Revenind la subiectul principal, tableta Vonino Navo QS ne oferă un design plăcut, rotunjită la colțuri, iar ca și dimensiuni avem 8,25 mm grosime și 280g. Așadar este o tabletă foarte practică, ușor de transportat oriunde și confortabilă în utilizare.

Display:

Ecranul este de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600, capabil să reproducă 16 M culori și beneficiază de tehnologia IPS ceea ce înseamnă că oferă o foarte bună calitate a culorilor și contrastului chiar și la utilizarea în aer liber.

Performanță:

Performanța tabletei Vonino Navo QS ne este oferită de puternicul procesor Quad-Core Cortex A53 cu arhitectura pe 64 biți și tactat la frecvența 1,3 GHz.

Așadar tableta vine dotată cu cel mai nou model de procesor ce oferă performanțe semnificative față de tabletele mai ieftine cu procesor Cortex A7 pe arhitectura de 32 biți.

În ceea ce privește capacitatea RAM avem 1 GB DDR3, suficient dacă nu rulăm foarte multe aplicații în același timp. Astfel putem rula chiar și cele mai noi jocuri fără probleme.

Stocare:

Vonino Navo QS are 8 GB capacitate standard de stocare, din care o parte sunt ocupați de sistemul Android 5.1 Lollipop, însă ni se oferă posibilitatea extinderii memoriei folosind un card de tip microSD cu capacitatea maximă de 32 GB.

Multimedia:

În ceea ce privește capitolul multimedia nu avem foarte multe lucruri de precizat, tableta fiindu-ne oferită cu o singura cameră de 0.3 MP (frontală). Pe de altă parte sunetul promite a fi optimizat foarte bine pe fiecare canal în parte (căști, difuzor) și în funcție de conținutul rulat (mod film, mod muzică).

Comunicații:

Pe partea de comunicații avem un modul Wireless de tip b/g/n, un bluetooth versiunea 4.0 și un modul GPS pe care îl putem folosi cu un soft adecvat sau cu hărțile de la google.

Acumulator și autonomie:

Acumulatorul este de tip Li-Ion are o capacitate de 2800 mA putând să asigure o autonomie de 4 ore pentru streaming video, respectiv 6 ore pentru redare audio.

Concluzii:

Per total tableta Vonino Navo QS ne oferă un raport calitate-preț excelent și o recomand celor care caută un device portabil care să ruleze foarte bine aplicațiile de bază și jocurile.

8.8 Total Score
Vonino Navo QS - cel mai bun preț

Vonino Navo QS este tableta cu cel mai bun preț dintre cele cu procesor Quad-Core pe 64 biți.

Design
8.5
Performanță
8.5
Dotări
8
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      four × 2 =