Vivax ACP-12CH35AERI GOLD – aer condiționat Vivax păreri și preț

Vivax ACP-12CH35AERI este un aparat de aer condiționat cu un aspect foarte elegant și un raport dotări-preț foarte bun. Brandul Vivax este foarte puțin cunoscut deoarece s-a lansat cu doar câțiva ani în urmă, și nu de mult timp a apărut și în România.

Despre preț vom discuta mai multe la final, după ce vom analiza funcțiile acestui aparat de la Vivax. În primul rând trebuie specificat faptul că deși aparatul Vivax ACP-12CH35AERI se găsește pe site-ul eMAG, acesta este comercializat de fapt de firma Epa Consult.

Astfel garanția va fi oferită tot de către Epa Consult, ceea ce poate implica un anumit risc pentru că nu este o firmă cunoscută și nu știm cum soluționează problemele legate de garanție.
Vivax ACP-12CH35AERI GOLD

Vivax ACP-12CH35AERI – Vezi aici prețul actual

Design:

În legătură cu designul aparatului de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AERI părerile noastre sunt foarte bune fiind printre puținele care ies în evidență la acest capitol.

În primul rând nuanța de gold aleasă este una foarte elegantă, modernă ce se potrivește în orice living, și care se poate asorta cu aproape orice element de decor, draperii, mobilă, etc.

Poate ar fi avut un impact și mai mare dacă toată carcasa ar fi fost în aceeași nuanță de gold, dar dacă peretele este alb, atunci nuanțele se îmbină perfect.

Funcții:

Turbo – aceasta este una dintre cele mai utile funcții ale aparatelor moderne ce permite răcirea aerului din încăpere într-un timp foarte scurt. Aparatele de aer condiționat de tip inverter au avantajul de a oferi randament maxim încă de la prima pornire, astfel că veți putea folosi din plin funcția turbo, în special în zilele caniculare.

ECO – aparatul Vivax ACP-12CH35AERI ne oferă prin această funcție posibilitatea de a economisi până la 60% din consumul de energie. Putem activa acest mod mai ales noaptea sau în zilele nu foarte călduroase.
Vivax ACP-12CH35AERI eco
I feel – este o funcție pentru confortul sporit, întrucât aparatul va ține seama de temperatura măsurată cu senzorul din telecomanda pe care o putem așeza în zona unde dorim cu exactitate temperatura setată.

Wi-Fi Ready – înseamnă că aparatul are slot Wi-Fi cât și tehnologia necesară conectării la internet dar nu are modului M-Smart Wi-Fi inclus în prețul aparatului. Astfel pentru a vă putea conecta la internet și să accesați aparatul din orice locație de pe smartphone trebuie să achiziționați separat modulul M-Smart Wi-Fi, altfel fără acesta, tehnologia Wi-Fi Ready este nefolositoare.
Vivax ACP-12CH35AERI wifi_ready
Dezghețare inteligentă – față de aparatele de aer condiționat clasice care la un ciclu de încălzire de 50 minute, introduc automat un ciclu de 10 minute dezghețare, Vivax ACP-12CH35AERI dezgheață doar atunci când este nevoie oferind un confort sporit și economisind energia necesară ciclurilor dese de dezghețare.

Mute – este funcția prin care se elimină orice sunet de confirmare produs de aparat și totodată displayul digital care ar putea să vă incomodeze pe timp de noapte.
Vivax ACP-12CH35AERI mute
Clean – după ce utilizăm aerul condiționat, în unitatea interioară se generează condens, mai exact pe schimbătorul de căldură. Funcția clean, usucă unitatea interioară, astfel încât să preveniți bacteriile și mucegaiul.

Memorare flaps – majoritatea utilizatorilor preferă ca aerul să circule într-o anumită direcție pe care o setăm cu ajutorul flapsului, iar apoi funcția de memorare va așeza flapsul în aceeși direcție la viitoarele utilizări.

Filtrare:

Pe lângă design, poate cel mai mare avantaj al aparatului Vivax ACP-12CH35AERI este filtrarea prin ionizare, ce asigură un aer proaspăt și curat, acționând ca o barieră împotriva bacteriilor din aer. Pe lângă ionizare, avem și un filtru de praf lavabil ce absoarbe particulele fine din aerul de afară, și poate fi spălat frecvent pentru a-l reîmprospăta.

Concluzie:

Având în vedere că are funcție de ionizare, prețul aparatului Vivax ACP-12CH35AERI este unul foarte bun. Cu aceleași funcții, inclusiv ionizare, și un preț puțin mai mic este și aparatul Beko BHIN 120 Slim pe care îl găsiți aici.

8.9 Total Score
Vivax ACP-12CH35AERI preț echilibrat

Luând în calcul funcțiile, designul și clasa energetică, Vivax ACP-12CH35AERI este una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care caută un aparat de aer condiționat deosebit.

Design
9
Funcții
9
Consum
9
Preț
8.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      one × 4 =