Vision Chef VRF-2301W vezi aici părerea noastră despre preț

Vision Chef VRF-2301W este cel mai ieftin frigider cu capacitatea de 227 litri și face parte din clasa energetică de consum A+, ceea ce înseamnă că dacă vom schimba vechiul frigider vom face economie la fiecare factură de curent.

În plus de asta zona care ține de frigider are un sistem automat de dezghețare astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește randamentul după o anumită perioadă de timp. Această zonă ne oferă un spațiu generos de până la 187 litri și avem 4 etajere din sticlă securizată pe care le putem muta pe diferite nivele.

Vision Chef VRF-2301W dispune pe interiorul ușii de 4 sertare unde putem depozita sticle și alte recipiente care să ne fie la îndemână. Unul dintre sertare (cel de sus) este prevăzut și cu capac.
Vision Chef VRF-2301W

Vision Chef VRF-2301W – Vezi aici prețul actual

Pentru partea de congelator beneficiem de 40 litri volum, iar sistemul de dezghețare al acestei zone se face manual întrucât față de zona frigiderului, aici se formează gheață care menține alimentele pe perioade lungi de timp.

Aici regăsim și o etajeră cu grătar metalic fără geam pe care o putem așeza pe unul din cele 2 nivele sau dacă ne încurcă putem să o dăm jos. Așadar volumul pentru congelator nu este unul foarte mare dar pentru o familie tânără ar putea fi suficient.

Concluzie:

Vision Chef VRF-2301W ne oferă o garanție de 3 ani și un preț actual de aproape 800 lei, însă cu toate acestea, nu este un best-buy, întrucât frigiderul LDK LF 220 are același volum și clasă energetică, dar este puțin mai ieftin și oferă 5 ani garanție. Oferta actuală poate fi găsită aici.

9 Total Score
Vision Chef VRF-2301W - recomandat la reducere

Vision Chef VRF-2301W ar putea fi cea mai bună soluție de buget pentru un frigider dacă îl găsim la reducere.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      5 + 14 =