Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

TrySmart replică după trotineta electrică Xiaomi Mi-Jia M365

Trotineta electrică TrySmart este o replică Xiaomi Mi-Jia M365 foarte bună deoarece este solidă, rapidă și cu autonomie suficientă pentru utilizare zilnică. Îmbinând o autonomie de până la 30 de kilometri și o viteză de până la 25 km/h, poate fi folosită cu succes chiar și pentru deplasare la job în special în orașele aglomerate.

Modelul original, adică Xiaomi Mi-Jia M365 este poate cea mai populară tricicletă electrică din lume datorită raportului calitate-preț foarte bun. Acest lucru a făcut ca alți producători să preia modelul acestei triciclete și să lanseze variante mai accesibile.

TrySmart replica Xiaomi Mi-Jia M365

TrySmart replică Xiaomi Mi-Jia M365 – Vezi aici cel mai bun preț

Design:

La capitolul Design, Trotineta electrica TrySmart replica Xiaomi Mi-Jia M365 este disponibilă în două culori și este construită din aluminiu rezistent cu finisaje de cea mai bună calitate și plastic foarte rezistent.

Datorită acestui lucru, greutatea maximă suportată este de 100 de kilograme. Nu are suspensie, dar cauciucurile pe aer cu diametru de 22 cm reușesc să amortizeze din șocuri. Așadar, poate fi folosită și pe drumurile de la noi, trece bine peste gropi.

Funcții:

În cazul în care deținem un smartphone, există o serie de aplicații, ca de exemplu, „NineBot” sau „Xiaomi Home” care se pot conecta la trotinetă și prin care putem obține mai multe informații despre viteza medie, autonomie sau kilometri parcurși.

Aplicația are și o funcție utilă de blocare a trotinetei. În acest caz, dacă cineva încearcă să o pornească, ea începe să țiuie, iar roata din spate se înfrânează.

Trotineta având 12 kilograme, cu siguranță această funcție oferă o protecție minimă împotriva furtului, dar poate fi destul de utilă când de exemplu oprim la un magazin și avem contact vizual cu tricicleta de la distanță.

Pe ghidon, partea din față a trotinetei, se găsesc următoarele elemente: un claxon clasic, ca de bicicletă, frâna de mână, butonul de pornire, farul cu LED și 4 LED-uri care arată capacitatea bateriei.

După pornire, butonul de pornire poate fi folosit pentru aprinderea farului printr-o apăsare scurtă, dar și pentru activarea modului ECO printr-o apăsare dublă.

Farul este foarte puternic, oferă o vizibilitate foarte bună, ceea ce face să fie condusă ușor și pe timp de noapte. Pe aripa din spate se află un stop care se aprinde odată cu activarea farului și la frânare.

TrySmart replica Xiaomi Mi-Jia M365 are două frâne care răspund simultan atunci când sunt acționate. Una pe roata din spate, mecanică, pe disc, și una pe roata din față, controlată electronic. Frâna reacționează rapid și oprește trotineta eficient chiar și la viteze mari.

Sub suportul unde ne ținem picioarele este amplasată bateria li-ion 36V cu o capacitate de 7.8 Ah, ceea ce înseamnă că bateria se încarcă în aproximativ 5-6 ore. Motorul este amplasat în roata din față și are o putere de 250 W.

Autonomie:

Autonomia TrySmart-ului este de 30 de kilometri, însă poate fi obținută dacă este folosită în modul ECO, adică cu viteza maximă de 18km/h și accelerare mai lentă.

Utilizând aplicația dedicată pentru smartphone putem afla și de câte ori a fost încărcată bateria. În general, acumulatorii pot fi utilizați la capacitate optimă până la aproximativ 1000 de încărcări, adică după vreo 25000 de kilometri.

Concluzie:

Așadar, Trotineta electrica TrySmart replica Xiaomi Mi-Jia M365 este rapidă, confortabilă și aproape total silențioasă, cu o baterie care ține mult și frâne decente care opresc repede, dar în siguranță. Vă dorim să vă bucurați de ea.

9 Scor total
TrySmart replică Xiaomi Mi-Jia M365

TrySmart este cea mai reușită replică după tricicleta electrică Xiaomi Mi-Jia M365.

Design
9.5
Funcții
9.5
Autonomie
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

nineteen − six =