Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Trotineta electrica 2Drive replica dupa Xiaomi Mi-Jia M365

Trotineta electrica 2Drive

1499,99lei 2499,99lei


Trotineta electrica 2Drive este un model entry level din cauza pretului extrem de mic pentru un vehicul electric. Insa, in ciuda acestui lucru, este un model foarte popular, cautat.

Intr-un timp relativ scurt, trotinetele electrice s-au impus in peisajul urban. Mai mult decat o simpla jucarie pentru copiii mari, trotinetele electrice au devenit un mijloc de deplasare pentru un numar mare de persoane.

Trotineta 2Drive este ideala pentru a-ti facilita deplasarea spre locul de munca sau spre orice alta destinatie. Vei evita astfel aglomeratia dar si nervii consumati de obicei in trafic la orele de varf.

O trotineta cu o autonomie de pana la 30 de kilometri. Recomandarea noastra este sa nu te bazezi pe aceasta autonomie 100% deoarece aceasta autonomie este influentata de o serie de factori precum conditiile meteo, viteza de deplasare sau unghiul de inclinare. Durata de incarcare a acumulatorului ajunge undeva la cinci ore.

Design

Trotineta 2Drive este prevazuta cu roti de 5.5 inchi ceea ce face ca plimbarile utilizatorului pe trotuarele nepavate sa nu prezinte niciun inconvenient. Motorul este de 2500W, electric, ceea ce inseamna ca nu produce gaze poluante.

Are o greutate de doar 8 kilograme si este usor de depozitat oriunde. Este pliabila ceea ce o face usor de depozitat si intr-un spatiu mai ingust.

Pentru siguranta si protectia utilizatorului trotineta 2Drive este dotata cu un sistem de semnalizare LED situat pe aparatoarea de la roata din spate. Trotineta dispune si de o sonerie situata in corpul sistemului de iluminare.

Sistemul de franare pe disc se poate actiona manual. Panoul de comanda situat pe ghidonul trotinetei este dotat cu un buton de On/Off. Afisajul LCD este deosebit de util deoarece ne ofera informatii precum kilometri parcursi, informatii despre starea bateriei sau stadiul de incarcare al bateriei.

Datorita unei constructii solide si materialelor de cea mai buna calitate din care este realizata, trotineta 2Drive poate rezista la o greutate de pana la 120 de kilograme maxim. Unghiul de urcare este de pana la 15 grade ceea ce inseamna ca functioneaza fara probleme chiar si atunci cand terenul urca sau este mai abrupt.

Are o greutate de doar 8 kilograme ceea ce o face usor de transportat dintr-un loc in altul. In plus, poate fi carata si prin tramvai, metro sau autobuz fara probleme.

Manerele trotinetei electrice sunt deosebit de confortabile si rotile de cea mai buna calitate, deplasandu-se cat se poate de repede fara probleme. Viteza sa maxima este de 25/km pe ora, viteza care se apropie de cea cu care se deplaseaza o masina.

Concluzie

Pe langa faptul ca trotineta electrica 2Drive este o trotineta cat se poate de rezistenta, dotata cu o serie de functii interesante, aceasta vine si cu o serie de functii interesante pentru utilizator si anume – acesta se poate deplasa mai repede, va renunta la automobil ceea ce inseamna automat si un mediu mai sanatos atat pentru el cat si pentru cei din jur. O trotineta compacta, care se remarca prin simplitate si asigura confort in deplasare.

8.8 Scor total
Trotineta electrica 2Drive

Trotineta electrica 2Drive este o replica dupa Xiaomi Mi-Jia M365 excelenta si cu un pret destul de bun.

Design
9.5
Funcții
8.5
Autonomie
9
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

7 + eighteen =