TROTEC AW10S purificator de aer cu functie de umidificare

1.299,00 Lei 1.437,00 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 29 aprilie 2024 02:56

TROTEC AW10S este un spalator de aer, umidificator si purificator. Este un aparat 3 in 1 care spala si umidifica aerul fara filtru. Captureaza nu doar polenul din aer, parul de animale si praful in suspensie ci si neutralizeaza mirosurile datorita unui generator plasma integrat.

Design

Datorita design-ului modern si atragator, TROTEC AW10S se potriveste perfect in orice incapere din locuinta sau chiar birou. Datorita fatptului ca este usor, se poate transporta fara probleme dintr-o incapere in alta a locuintei.

Functii

Spalarea aerului. TROTEC AW10S spala aerul fara filtru gratie unui dispozitiv pe baza de discuri in rotatie. Aerul viciat din locuinta este condus in aparat prin intermediul unei stive de placi care se rotesc in apa. Conceput fara filtru, acest aparat necesita un minim de intretinere si nu necesita filtre de intretinere.

Umidificarea aerului. TROTEC AW10S dispune si de functia de umidificare a aerului. In momentul in care aerul trece deasupra discurilor de filtrare, acesta se transforma in aburi reci datorita principiului de evaporare naturala.

Aceasta functie de umidificare ii permite utilizatorului sa profite de o higrometrie sanatoasa de-a lungul intregului an si sa evite neplacerile produse de aerul uscat din incapere, iarna in special. De fapt, aerul uscat provocat de sistemul de incalzire provoaca iritatii la nivelul mucoaselor si cailor respiratorii.

Neutralizarea mirosurilor neplacute. TROTEC AW10S, poseda printre altele un generator plasma care permite eliminarea mirosurilor neplacute precum mirosul de tigara datorita emisiei unor ioni care neutralizeaza moleculele odorante.

Pentru o eficienta maxima specialistii recomanda instalarea acestui aparat intr-o incapere cu un volum inferior sau egala cu 63mp. Aparatul dispune de un rezervor de 9 litri pentru umidificarea aerului.

Este un rezervor destul de generos si suficient pentru ca umidificatorul sa functioneze fara probleme de-a lungul intregii zile. Cu cat aerul din incapere este mai uscat, cu atat aparatul va consuma mai multa apa dar 9 litri rperezinta o cantitate destula pentru a fi sigur ca nu trebuie sa incarci rezervorul toata ziua.

In momentul in care rezervorul s-a golit, umidificatorul se opreste automat pentru a evita supraincalzirea. In cazul in care intentionezi sa pui acest aparat in dormitor sau in birou, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la zgomotul pe care acesta il emite.

Dispune de trei trepte de putere ceea ce inseamna ca utilizatorul il poate seta dupa bunul plac, in functie de necesitatile si cerintele sale. La cea mai mica treapta va emite cel mai mic zgomot.

Orice treapta ai alege, zgomotul maxim emis este de 40 dB, nu depaseste acest prag. Puterea sa nominala este de 11 watti, nici nu consuma mult. Acest aparat afiseaza umiditatea din camera precum si nivelul apei din rezervor, functioneaza automat prin intermediul unui senzor de umiditate integrat.

Concluzie

TROTEC AW10S este un aparat perfect pentru acasa, un aparat multifunctional care contribuie la imbunatatirea calitatiii aerului din orice locuinta. Gratie celor trei functii integrate si intretinerii usoare, acest aparat reprezinta cea mai buna alegere pentru toti cei care sunt preocupati de calitatea aerului din locuinta.

9.5 Total Score
TROTEC AW10S

TROTEC AW10S este un aparat complet pentru purificarea aerului

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

ten − four =

Shopping cart