Toshiba 24E1533DG televizor HD ieftin si bun

Toshiba 24E1533DG este un televizor ieftin si bun pe care il recomand datorita calitatii imaginii, iar diagonala de 80 cm il face perfect pentru orice dormitor, bucatarie sau orice camera de pana la 15 metri patrati. Nu are functii smart insa avand port HDMI puteti conecta laptopul, sau un PC cu iesire HDMI si veti pute reda imaginea direct pe monitorul televizorului. De asemenea exista mini PC-uri sub forma unui stick ce ruleaza pe sistemul de operare Android si se pot conecta la portul HDMI al televizorului transformand-ul intr-un Smart TV.

Aceste stick-uri sunt dotate si cu port USB astfel ca puteti sa conectati un kit tastatura+mouse wireless pentru a naviga mult mai usor pe internet. Doua modele de astfel de stickuri pe care le recomand sunt MK808B cu procesor Quad-Core si 1 GB RAM pretul fiind sub 200 lei, sau MK809III Quad Core si 2 GB RAM cu pretul putin peste 200 lei. Le gasiti si in Romania la diverse magazine, sau pe site-urile de anunturi, doar trebuie sa cautati pe google.
Toshiba 24E1533DG

Vezi aici pretul televizorului Toshiba 24E1533DG

Ecranul televizorului este LED HD Ready putand sa proceseze imagini la rezolutia nativa de 1366 x 768, iar tehnologia Active Motion si Resolution + 100 sporeste calitatea imaginilor in miscare, reducand efectul de blur si redand imaginilor culori vii si clare pentru a va putea bucura chiar si de cele mai mici detalii ale filmelor de actiune sau jocuri.

Sunetul este suficient de puternic si clar avand 2 difuzoare a cate 3W si cateva tehnologii de ultima generatie pentru modelarea sunetului printre care Dolby Digital Pulse, Stable Sound si Bass Boost, avand si optiune in meniu pentru a le regla manual dupa bunul plac.

Toshiba 24E1533DG are inclus player multimedia prin care poate sa redea continut precum filme, muzica, fotografii de pe un stick sau hard prin portul USB 2.0 Televizorul poate fi setat sa inregistreze orice emisiune din grila de canale si le va salva pe unitatea externa USB astfel ca nu veti mai pierde nicio emisiune.

O alta optiune importanta este tunerul digital ce poata sa transmita atat semnal digital terestru (prin antena DVB-T) cat si semnal digital prin cablu coaxial (specific celor mai multi furnizori de cablu DVB-C). Astfel nu mai este nevoie de niciun decodor de la furnizorul de cablu, iar cartela pentru decodor se va introduce printr-un adaptor in slotul CI+ al televizorului situat pe laterala stanga deasupra de portul USB.

Intrucat indeplineste cu succes scopul principal pentru care a fost creat oferind o imagine impecabila cu sunet fara reprosuri, oferind functii de maxima utilitate pentru un televizor, puteti cumpara cu incredere televizorul Toshiba 24E1533DG.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

seven + sixteen =