Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Studio Casa Hydratech Turbo – Aspirator cu filtrare în apă și perie turbo

Studio Casa Hydratech Turbo este cel mai bun aspirator cu filtrare în apă pe care îl puteți cumpăra fără a fi nevoie să faceți un efort financiar. Dacă aspiratoarele clasice v-au dezamăgit, atunci este cazul să încercați noua tehnologie în aspirare a modelului Studio Casa Hydratech Turbo.

Nu pot sa contest faptul că există aspiratoare ieftine la 200 lei care își fac treaba fără prea mari pretenții, dar de ce să cheltuim 200 lei pe un aspirator care poate nu o să ne mulțumească pe deplin?

Ați întâlnit care să fie mulțumite de prospețimea aerului și curățenia covoarelor după ce aspiră cu un aspirator obișnuit? Studio Casa Hydratech Turbo este aspiratorul care a făcut cei mai mulți clienți fericiți. Puteți vedea părerile acestora aici și aici.

Înainte de a intra în detalii, subliniez două mari avantaje ale aspiratorului Studio Casa Hydratech Turbo:
1. are perie turbo automată
2. are dublă filtrare (prin filtru hepa și apă)
Studio Casa Hydratech Turbo

Studio Casa Hydratech Turbo – Vezi aici prețul la eMAG

Studio Casa Hydratech Turbo – Vezi aici prețul la cel.ro

Adesea aud clienți care sunt nemulțumiți de vechile aspiratoare pe motiv că nu au suficientă putere. Această problemă am sesizat-o și la aspiratoarele puternice, iar pe de altă parte am întâlnit aspiratoare cu capacitate mică (cele verticale-tip mătură cu acumulator) care aspirau excelent.

Secretul constă în peria turbo rotativă care atunci când aspirăm o mochetă, o canapea sau un covor, strânge perfect toate scamele.

Aproape orice aspirator poate să strângă firimiturile de pe o suprafață plană, spre exemplu de pe gresia din bucătărie sau de pe parchet, dar bataia de cap cea mare este la covoare.

Fără o perie automată rotativă, trebuie să insistăm de mai multe ori pentru a strânge scamele imprimante în covor. Același coșmar este și la părul de animale.

Cu aspiratoratorul Studio Casa Hydratech cu perie turbo, curățenia devine o adevărată plăcere, fără a ne pune nervii la încercare de fiecare dată când avem de aspirat un covor.

O altă problemă a aspiratoarelor clasice, este că nu rețin 100% praful în interior, ci o parte este eliminat odată cu aerul cald degajat de motorul aspiratorului.

După ce ați aspirat nu-i așa că ați simțit mereu un ”miros de praf”?

Această senzație dispare complet la aspiratorul Studio Casa Hydratech Turbo deoarece praful care trece de filtrul hepa va fi reținut în apă, iar după aspirare casa va fi perfect curată și veți simți aerul foarte proaspăt.
Studio Casa Hydratech Turbo filtrare apa

Studio Casa Hydratech Turbo – Click aici pt magazinul cu cel mai bun preț

Studio Casa Hydratech Turbo se recomandă mai ales persoanelor care au alergii sau astm ca urmare a faptului că nu mai inhalăm o parte din praf în timpul curățeniei, tot praful este absorbit de aspirator, iar aerul este proaspăt și curat.

De asemenea nu mai trebuie să ne facem griji că după fiecare aspirare trebuie să ștergem și mobila de praf. În plus de asta dacă ne dorim un aer și mai proaspăt, mai purificat, putem pune câteva picături de ulei esențial în recipientul cu apă.

De precizat este că după fiecare aspirare trebuie să spălăm filtrul de aer și recipientul colector cu apă. Spălarea filtrului este recomandată și la aspiratoarele obișnuite doarece se încarcă cu praf și nu mai absorb la fel de bine la următoarea utilizare.

Demontarea și spălarea componentelor se fac foarte ușor astfel că per total aspiratorul Studio Casa Hydratech Turbo va fi aliatul dumneavoastră nr 1 în materie de curățenie.

În concluzie, chiar dacă aspiratorul Studio Casa Hydratech Turbo costă puțin mai mult față de cele clasice, merită toți banii. Niciodată nu va mai fi nevoie să periați manual covoarele. Peria turbo va face acest lucru în locul dumneavoastră în timpul aspirării, iar filtrarea prin apă lasă în urmă un aer proaspăt.

Dacă doriți un aspirator ceva mai puternic și care să aibă funcție de spălare atunci vă recomand aspiratorul Zelmer ZVC764CT pe care îl și dețin de peste un an și chiar dacă costă mai mult, este o investiție foarte bună pe termen lung.

9.5 Scor total
Studio Casa Hydratech Turbo - aspiratorul perfect

Studio Casa Hydratech Turbo este aspiratorul perfect deoarece nu costa foarte mult si rezolva toate problemele unui aspirator clasic: - curăță perfect scamele și părul de pe covoare - reține tot praful în interior și lasă un aer proaspăt

Putere de aspirare
9.5
Filtrare
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

13 − ten =