Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Star-Light MPD-800W mașină de pâine cu 2 palete, preț accesibil

Star-Light MPD-800W este o mașină de făcut pâine, cu un preț foarte accesibil și de o calitate ireproșabilă, fapt pentru care o să vă încânte cu siguranță.

Star-Light este un brand propriu al companiei eMAG și ca urmare doar le ei veți găsi aceste produse. Brandul a fost lansat pe la începutul anului trecut și de atunci crește continuu în popularitate.

Secretul reușitei este raportul calitate-preț foarte bun iar acest lucru îl veți vedea și din feedback-ul numeroșilor clienți care au ales produsele Star-Light.
Star-Light MPD-800W

Star-Light MPD-800W – Vezi aici prețul actual

În ceea ce privește mașina de pâine Star-Light MPD-800W, majoritatea feedback-urilor sunt cu notă maximă, și doar câțiva s-au declarat nemulțumiți întrucât nu au realizat că rețetele se pot descărca de pe pagina produsului (nu sunt tipărite în cutie).

Dacă aveți o mașină de făcut pâine model mai vechi (2-3 ani) cu o singură paletă și zgomotoasă, este cazul să faceți trecerea la modelul Star-Light MPD-800W deoarece are două palete pentru a amesteca foarte bine ingredientele și în plus de asta este foarte silențioasă.

Pentru a obține o pâine perfectă trebuie să respectați cantitățile de ingrediente în funcție de programul selectat. Mașina de făcut pâine vine și cu o cană de măsurat ca să vă fie mai ușor să calculați ingredientele.

În plus de asta, Star-Light MPD-800W este prevăzută cu geam transparent prin care puteți să urmăriți din când în când fiecare etapă a programului și dacă consistența nu este bună, mai puteți adăuga ingrediente.

Mașinile de făcut pâine cu o singură paletă nu sunt foarte eficiente în etapa de frământarea aluatului deoarece de multe ori întreaga compoziție este rotită de paletă dintr-o parte în alta.

În funcție de preferință, aveți 3 setări prin care să obțineți crusta dorită. Pe lângă aceste setări avem și 12 programe care pe lângă pâine obișnuită ne permit să facem și prăjitură, gem sau iaurt.

Star-Light MPD-800W este mașina de pâine perfectă, pe care o puteți achiziționa la un preț mai mult decât decent și ca urmare o recomand cu cea mai mare încredere.

10 Scor total
Star-Light MPD-800W - raport calitate-preț foarte bun

Star-Light MPD-800W este o mașină de pâine cu 2 palete pentru frământare, la un preț accesibil.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

twenty − eleven =