Star-Light ACMP-12A aparat de aer condiționat mobil cu raport calitate-preț de excepție

Star-Light ACMP-12A este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer condiționat mobile și are o capacitate de 12000 BTU. Modelele mai vechi de aparate de aer condiționat mobile nu erau nici pe departe eficiente, plus generau foarte mult zgomot.

Cu timpul tehnologia a evoluat mult, astfel că Star-Light ACMP-12A tinde către un bun înlocuitor al aparatului de aer condiționat cu unitate exterioară. Mai exact, mă refer la faptul că are o capacitate suficient de mare să facă față la o locuință de până la 35 mp și este mult mai silențios decât ne-am fi așteptat.

Diferențe ceva mai mari sunt la capitolul clasă energetică de răcire, acesta făcând parte din clasa A, iar cu aceeași bani putem cumpăra un aparat de aer condiționat cu unitate exterioară din clasa A++. Cu toate acestea, puterea consumată la răcire nu este foarte mare, ci doar 1350W.
Star-Light ACMP-12A

Star-Light ACMP-12A – Vezi aici prețul actual

Se mai pune problema că și Star-Light ACMP-12A are nevoie de montarea spre exterior a racordului pentru evacuarea aerului cald, altfel tot aerul cald va fi evacuat înauntru și se va amesteca cu aerul rece. În acest scop se pot găsi soluții multiple: găurirea ușii de la balcon, sau putem monta o fereastră specială.

Design:

Ca și majoritatea aparatelor de aer condiționat mobile, Star-Light ACMP-12A are un design robust, cântărind 32,5 kg, iar dimensiunile unității sunt 780 x 460 x 370. Trebuie să mai avem în vedere că în jurul aparatului trebuie să fie loc liber pe o rază de cel puțin 50 cm, astfel încât să fie eficient.

Aparatul are o consolă în partea de sus, unde sunt comenzile pentru majoritatea funcțiilor, și un afișaj LCD care ne indică temperatura setată.
Star-Light ACMP-12A design
Funcții:

Funcțiile sunt destul de asemănătoare cu cele ale unui aparat de aer condiționat clasic.

Jet/Turbo – este poate cea mai utilă funcție a unui aparat de aer condiționat întrucât setează aparatul pe puterea maximă, spre a răci imediat aerul din cameră.

Swing – permite mișcarea clapetei de aer în sus și în jos pentru a împrăștia mai bine fluxul de aer în toată camera.

Timer – este pentru a programa pornirea/oprirea automată a aparatului după o anumită perioadă de timp.

Dezumidificare – Star-Light ACMP-12A are și funcție specială pentru dezumidificare, mult mai eficientă decât un dezumidificator obișnuit datorită faptului că aerul folosit este scos în afară.

Sleep – există și funcție dedicată funcționării pe timp de noapte, astfel că aparatul va trece într-o treaptă minimă, astfel încât să nu simțim un flux de aer prea rece și nici zgomot.

Concluzia:

Star-Light ACMP-12A este un aparat cu funcții de bază, la un preț foarte bun, iar dacă considerați că un aparat mobil este ceea ce aveți nevoie, atunci acesta este cea mai bună soluție în momentul de față.

Star-Light ACMP-12A
Cel mai bun preț îl găsiți aici, cât și cele mai bune servicii de achiziție.
8.3 Total Score
Star-Light ACMP-12A accesibil și bun

Design
9
Funcții
7
Consum
8
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

19 − 8 =