Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Star-Light ACM-18FOR cu capacitate 18000 BTU, kit instalare inclus

Star-Light ACM-18FOR este un aparat de aer condiționat de mare putere, cu un design modern și suficient de multe funcții pentru un preț puțin peste 2000 lei.

Datorită faptului că are un raport calitate-preț foarte bun, este o alegere perfectă pentru utilizatorii care au un buget limitat, dar au nevoie de un aparat de aer condiționat de mare putere. Star-Light ACM-18FOR are o capacitate de încălzire/răcire de 18000 BTU, ceea ce este perfect pentru camere de până la 24-35 m².
Star-Light ACM-18FOR

Star-Light ACM-18FOR – Vezi aici prețul actual

Design

După cum am spus Star-Light ACM-18FOR este un aparat de aer condiționat cu un aspect modern, o combinație de culori alb-aurie și display ascuns ceea ce îl face un accesoriu elegant pentru orice cameră. După cum se poate vedea și în imagine, aspectul este îmbunătățit printr-un display discret de tip led ce afișează temperatura.

Eficiență

Aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-18FOR se încadrează în clasa A+ pentru încălzire și A++ pentru răcire, ceea ce înseamnă că nu consumă multă energie. Datorită compresorului Inverter, dispozitivul poate crea o temperatură optimă în cameră, funcționând în același timp cu un consum redus de energie electrică.

Deoarece are funcțiile de răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare Star-Light ACM-18FOR este un electrocasnic util în orice perioadă a anului, indiferent de temperatura exterioară. Ne mai putem bucura și de următoarele funcții: autodiagnosticare, restart, detectarea automată a pierderii de agent frigorific, modul night, modul turbo și timer de 24 de ore.

Funcții

Telecomanda, care are un ecran LCD de dimensiuni generoase, oferă trei trepte de climatizare, funcții de ventilație, încălzire și răcire. Ea este dotată și cu temporizator și ceas de 24 de ore.

Dacă este activată funcția „Follow me”, telecomanda funcționează ca un termostat. Prin această funcție, aparatul știe unde ne aflăm și face ca aerul să fie distribuit către noi. Nivelul de zgomot este mic, emițând un nivel de zgomot de 25, 35, 40 sau 47 dB, în funcție de puterea pe care o setăm.

Funcția de dezumidificare ne ajută la menținerea aerului în parametri normali, păstrând aerul curat și ferindu-ne de problemele de sănătate de pot apărea din cauza unei umidități prea mari.

Funcția „Restart” permite reluarea automată a activității după ultimele setări în cazul unor pene de curent. Are un filtru de titan de ultimă generație care, în plus, se poate și curăța ușor, prin spălare.

Kit de instalare

Oferta vine însoțită și de kitul de instalare care înseamnă o economie în plus, iar asta înseamnă că singura cheltuială în plus ce trebuie să o faceți va fi legată de manoperă, montajul propriu-zis.

Concluzie

Per total, cu un consum redus, autocurățare rapidă și un nivel ridicat preț/calitate, aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-18FOR este mai mult decât o investiție înțeleaptă. Vă dorim shopping plăcut!

8.8 Scor total
Star-Light ACM-18FOR putere mare-preț minim

Star-Light ACM-18FOR este un best-buy în gama aparatelor de aer condiționat de mare putere de buget.

Design
8.5
Funcții
8
Consum
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

13 − six =