Star-Light ACM-12WIFI cel mai bun preț pentru un aparat de aer condiționat cu control Wi-Fi

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer condiționat cu puterea de 12000 BTU ce poate fi controlat de la distanță prin Wi-Fi și are un preț destul de avantajos. Star-Light ACM-12WIFI este unul dintre cele mai vândute aparate de aer condiționat din rețeaua eMAG, iar în ceea ce privește calitatea calificativele venite de la clienți vorbesc de la sine.

Prețul foarte mic al produselor Star-Light se datorează faptului că există o unitate de producție în România, unde sunt fabricate. Calitatea produselor este neașteptat de bună raportat la prețul oferit iar asta se poate vedea din feedback-urile clienților.

Aparatul face parte din clasa energetică de răcire A++ folosind tehnologie inverter pentru a reduce consumul de energie și rulând foarte silențios.
Star-Light ACM-12WIFI

Star-Light ACM-12WIFI – Vezi aici prețul actual

Design:

Designul este plăcut, și spre deosebire de alte aparate din aceeași categorie de preț, acesta include și un afișaj discret unde putem vedea temperatura setată.

Tip filtrare:

Star-Light ACM-12WIFI nu are filtrare prin ionizare ci este un filtru fizic ce reține praful și alte impurități din aer, acesta putându-se spăla de oricâte ori este necesar.

Funcții:

Timer – accesând această funcție putem să programăm anumite ore de pornire și de oprire în funcție de programul nostru zilnic.

Control Wi-Fi – prin instalarea unei aplicații pe telefonul mobil, aparatul poate fi controlat de la distanță din afara locuinței. Astfel având mereu acces la internet, nu mai este nevoie să programăm din timp aparatul, ci ii putem trimite comenzile instant prin internet.

Jet – este cea mai utilă funcție dacă nu dorim să ne complicăm cu controlul prin Wi-Fi sau cu setarea timer-ului. Imediat cum ajungem acasă, pornim aparatul pe modul Jet (Turbo) și în câteva minute aerul din cameră este răcit. Consumul de energie nu este afectat deoarece de îndată ce se atinge temperatura dorită, aparatul va funcționa pe un mod economic cât să mențină temperatura la nivelul setat.

Dezumidificare – Star-Light ACM-12WIFI poate elimina rapid excesul de umiditate dintr-o locuință de până la 50 mp, astfel că nu mai aveți nevoie de un dezumidificator dedicat.

Night mode – pe timp de noapte putem activa acest mod pentru a reduce la minim activitatea aparatului. Astfel zgomotul devine insesizabil iar temperatura este menținută fără a resimți jetul de aer rece.

Autodiagnosticare – dacă apare o problemă de natură tehnică, aparatul afișează un cod de eroare pe care îl căutăm în cartea tehnică pentru a vedea soluția.

Kit instalare:

Star-Light ACM-12WIFI include și kit de instalare care de regulă se rezumă la traseul frigorific și cablul electric fără traversele pentru unitatea exterioară.

Pentru a beneficia de garanție este nevoie să realizați montajul cu o firmă specializată, iar cel mai la îndemână este să achiziționați acest serviciu odată cu aparatul. Serviciul de instalare pentru acest aparat se găsește aici.

Concluzii:

Datorită funcțiilor sale raportate la prețul de doar 2100 lei, Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer condiționat fără concurență.

8.8 Total Score
Star-Light ACM-12WIFI cu funcții excelente

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer condiționat excelent din punct de vedere al dotărilor versus preț. Dacă ar fi avut și funcție de ionizare ar fi fost cel mai bun aparat din gama lui.

Design
8
Funcții
9
Consum
9
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

eleven + 2 =