Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Best price

Star-Light ACM-12FORS, A++, 12.000BTU – cel mai bun preț

Star-Light ACM-12FORS este cel mai accesibil aparat de aer condiționat cu capacitatea de 12.000 BTU și clasă energetică de răcire A++.

Probabil nu ați auzit foarte multe despre acest brand si în eventualitatea că sunteți interesați de proveniența produselor Star-Light, acestea sunt fabricate în China, iar brandul Star-Light este o marcă deținută de concernul care deține și site-ul eMAG.

Așadar veți găsi produsele Star-Light doar aici la eMAG și din câte puteți observa, acestea au primit o mulțime de comentarii pozitive.

Să nu credeți că tot ceea ce este făcut în China este și de proastă calitate. Să nu uităm că, cel mai mare producător din lume este tot din China și anume Gree.
Star-Light ACM-12FORS

Star-Light ACM-12FORS – Vezi aici prețul actual

Design:

Star-Light ACM-12FORS vine cu un design destul de atractiv pentru un aparat de aer condiționat de buget, ceea ce-l face potrivit pentru orice încăpere.

Suprafața acoperită:

Star-Light ACM-12FORS are o capacitate de 12.000 BTU, însemnând că poate să răcească optim o suprafață de până la 23 mp, adică pentru această suprafața va avea un consum redus de energie. Ca și putere va face față și la 30 mp dar cu un plus de consum.

Contează și cum este poziționată camera, dacă este pe SUD și aveți peste 23 mp, un aparat de 18.000 ar fi mai potrivit în ceea ce privește randamentul.

Clase energetice:

Star-Light ACM-12FORS beneficiază de ultima tehnologie de tip inverter și ca urmare oferă un consum redus de energie, încadrându-se în clasa energetică de răcire A++.

Chiar și pentru încălzire pe timp de iarnă, nu veți plăti foarte mult la curent întrucât clasa energetică de încălzire este A+. Deci consumul este puțin mai mare la încălzire față de răcire, dar nu considerabil.

Kit de instalare:

Star-Light ACM-12FORS vine cu kit de instalare inclus, adică acele țevi de cupru care fac legătura dintre unitatea exterioară și cea interioară.

Pentru a nu pierde garanția trebuie să efectuați montajul cu o firmă autorizată și de asemenea îl puteți achiziționa tot prin eMAG și îl găsiți AICI.

Mai trebuie precizat că majoritatea aparatelor de aer condiționat nu include în kit și traversele pentru a monta unitatea exterioară la înălțime (dacă stați la bloc).

Traversele se vor achiziționa separat de la firma care efectuează montajul. Deci toată investiția vă poate duce la aproximativ 1800 lei.

Funcții:

Fiind un aparat de buget, Star-Light ACM-12FORS nu beneficiază de funcții premium precum Wi-Fi sau ionizare, însă ne oferă funcțiile de bază pentru a ne aduce confortul necesar.

Dezumidificare:

Dacă aveți umiditatea mai mare de 65% în cameră, există riscul ca în cel mai scurt timp să apară mucegai pe pereți. De cele mai multe ori cauza este gătitul excesiv fără a utiliza o hotă suficient de puternică și/sau uscarea rufelor în casă.

Utilizând funcția de dezumidificare, Star-Light ACM-12FORS va filtra aerul și va înlătura umiditatea pe care o va condensa în exterior sub formă de apă.

Filtrul de aer oprește praful spre a nu mai fi circulat în cameră și este lavabil pentru a putea fi spălat ori de câte ori va fi nevoie.

Funcția Follow Me:

Prin această funcție aparatul citește temperatura de la senzorul telecomenzii și astfel vă oferă confortul de care aveți nevoie în orice moment.

Funcția Sleep/Night:

După cum îi spune și numele, funcția este utilă pentru a o activa înainte de a merge la somn, astfel aparatul asigura confortul necesar cu un consum redus de energie și maximă silențiozitate.

Concluzie:

Star-Light ACM-12FORS este alegerea optimă pentru un aparat de aer condiționat atunci când dispuneți de un buget limitat.

 

Specificații complete Star-Light ACM-12FORS

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Suprafata acoperita 16 m² 23 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 12000 BTU
Capacitate de incalzire 13000 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Tip filtru Lavabil
Tip compresor Rotativ
Numar trepte ventilator 3
Inverter Da
Kit instalare inclus Da

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna 570 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 53 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 805 mm
Latime unitate interna 194 mm
Inaltime unitate interna 285 mm
Greutate unitate interna 7.2 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4

FUNCTII

Functii climatizare Racire Ventilatie Incalzire Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi Nu
Functii speciale Timer Follow me Auto Restart Autodiagnosticare Detectare pierdere agent frigorific Sleep/Night mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 230 V
Consum nominal la racire 1580 W
Consum nominal la incalzire 1510 W
Agent de racire R410A

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa 1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa 65 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 770 mm
Latime unitate externa 300 mm
Inaltime unitate externa 555 mm
Greutate unitate externa 25.5 Kg
8.8 Scor total
Star-Light ACM-12FORS ieftin și bun

Star-Light ACM-12FORS este un aparat de condiționat cu un raport calitate-preț imbatabil.

Design
8.5
Funcții
8
Consum
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

10 − nine =