Star-Light ACM-12BIN cel mai ieftin aparat A++ de 12000 BTU

Star-Light ACM-12BIN este cel mai ieftin aparat de aer condiționat de 12000 BTU din clasa energetică de răcire A++ și în plus de asta vine și cu kitul de instalare despre care vom detalia mai jos. Star-Light este un producător din China care acum câțiva ani și-a deschis unitate de producție și în România, iar produsele se vând în exclusivitate prin eMAG.

Ca urmare a faptului că Star-Light nu este un brand cunoscut, prețurile produselor sunt foarte accesibile, putând găsi în momentul actual aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12BIN la doar 1399,99 Lei.

Prețul mic nu implică niciun compromis din punct de vedere al funcționalității, iar acest lucru este dovedit prin foarte multe feedback-uri pozitive din partea celor care l-au achiziționat.
Star-Light ACM-12BIN

Star-Light ACM-12BIN – Vezi aici prețul actual

Design:

Pot spune că la capitolul design nu excelează în sensul de a ne da pe spate, având un finisaj clasic și de o calitate medie, fapt pentru care nu l-aș recomanda celor care pun accent maxim pe design.

Cu toate acestea avem parte și de un afișaj LED ce aduce un plus la design, iar dacă lumina acestuia vă incomodează noaptea, afișajul se poate dezactiva din telecomandă.

Funcții:

Mod turbo – Star-Light ACM-12BIN poate fi setat pe modul turbo pentru a răci aerul din locuință într-un timp foarte scurt, iar apoi aparatul va menține temperatura dorită de noi cu un minim de consum.

Night mode – este o funcție pe care o putem activa atunci când dormim, astfel încât să nu simțim niciun curent de aer, ci doar să ne bucurăm de un mediu ambiental plăcut.

Dezumidificare – unele locuințe pot avea probleme cu umiditatea crescută, iar această funcție dedicată scade umiditatea pentru a preîntâmpina apariția mucegaiului.

24 timer – funcție pentru a programa aparatul să pornească automat sau să se oprească.

Kit instalare:

Star-Light ACM-12BIN are un kit de instalare ce include traseul frigorific (țevi cupru) în limita a 3 metri. Pe lângă asta veți mai avea nevoie de cablu electric, traversele pe care se montează unitatea exterioară și țeava de evacuare condens. Serviciul de montaj se poate achiziționa de aici

Concluzie:

Star-Light ACM-12BIN este un aparat de aer condiționat de buget, ce răcește foarte rapid, silențios, și merită achiziționat atâta timp cât prețul nu este mai mare de 1400 lei.

8.9 Total Score
Star-Light ACM-12BIN la un preț imbatabil

La momentul actual Star-Light ACM-12BIN, acesta are cel mic bun preț raportat la clasa de consum energetic. La nivelul funcțiilor avem parte de dotări standard specifice unui aparat din gama sa.

Design
8.5
Funcții
8
Consum
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

fifteen − thirteen =