SONY 55S8005C 4K Smart TV 3D – Ecran curbat

SONY 55S8005C a fost lansat in 2015 si este unul dintre cele mai apreciate televizoare de ultima generatie, deoarece ofera performante exceptionale imbinate cu calitatea imaginii impecabila, insa si pretul este pe masura. Ca si posesor al unui televizor FullHD Sony pot spune ca punctul forte este calitatea imaginii, cu atat mai mult la acest model ce prezinta o rezolutie 4K adica 3840 x 2160 ceea ce reprezinta o rezolutie de 4 ori mai mare decat FullHD (1920 x 1080).

Detaliile foarte fine sunt date de procesorul performant X1 ce ofera o calitate sporita indiferent de sursa imaginii, pe care o analizeaza si o converteste la rezolutie 4K indiferent ca este vorba de un post tv sau de un film pe care il rulati de pe un dispozitiv media. In acelasi timp procesorul X1 se ocupa si cu optimizarea culorilor in timp real, asigurand culori vibrante si contrasturi foarte bune.

Ecranul are o diagonala de 139 cm prezentand o curbura fina, spre deosebire de alte modele cu o curbura mai pronuntata, astfel ca iti ofera o experienta extrem de placuta cu unghiuri de vizualizare mari aproximativ cu cele ale unui ecran plat, de paana la 170 grade din 178.
SONY 55S8005C

Vezi aici promotia actuala la SONY 55S8005C

Sistemul de operare este Android ceea ce confera un marea avantaj fata de alte televizoare, deoarece este usor de utilizat si ofera o compatibilitate perfecta cu alte gadgeturi cu Android. Astfel aveti acces la o multime de aplicatii gratuite pe care le puteti instala foarte simplu din Google play sau puteti vizualiza continutul de pe laptop, tableta sau smartphone-uri direct pe televizor cu Google cast.

SONY 55S8005C se poate conecta la internet atat prin Wi-Fi cat si prin cablu deoarece exista port RJ-45. Alte conexiuni se pot realiza prin bluetooth, spre exemplu casti fara fir. De asemenea exista 3 porturi USB 2.0 prin care puteti conecta device-uri media precum hard disc, stick, unitate DVD sau Blu-Ray, iar prin cele 4 intrari HDMI puteti conecta PC-ul, laptop-ul sau playstation-ul, obtinand o calitate mult mai buna a imaginii decat prin Wi-Fi. Conexiuni cu aparate din generatii mai vechi se pot face prin Scart, video composite (2 intrari), intrare component, minijack casti si o iesire audio digitala.

Modelul SONY 55S8005C are inclus tuner digital compatibil cu standardele DVB-S, DVB-S2, DVB-C, CI+, DVB-T/T2, care impreuna cu slotul pentru card PCMCIA tin locul oricarui tip de decodor tv pe care in mod normal trebuie sa-l cumparati sau sa platiti custodie la furnizorul de cablu tv. Scapati de o cheltuiala in plus si in acelasi timp de conexiunile inestetice intre decodor si tv.

Sistemul audio este format din 2 difuzoare fiecare avand cate 10 W, la care se adauga tehnologiile S-Force Front Surround, 3D, S-Master, Dolby Digital, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus.

In final am comparat si pretul cu alte branduri concurente si am ajuns la concluzia ca nu exista echivalent UltraHD mai ieftin cu ecran curbat de 139 cm si cu sistem Android, astfel ca va recomand cu incredere SONY 55S8005C.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

17 − fourteen =

Shopping cart