Sony 48W705C Smart Full HD calitate exceptionala

Sony 48W705C este un televizor exceptional pe care il gasiti in momentul actual cu o reducere mare de pret fapt pentru care este cel mai bine vandut din ultima perioada. Avand un ecran cu diagonala de 121 cm si unghi de vizualizare maxim este perfect pentru livingurile spatioase, iar datorita designului subtire si elegant se va potrivi in orice “peisaj” chiar si prins intr-un suport de perete.

Rama este foarte ingusta si de culoare neagra pentru a nu iesi in evidenta, astfel ca in momentul cand va uitati la un film, toata atentia este concentrata pe ecran. Intensitatea led-ului de la baza ecranului poate fi modificata sau lumina ledului poate fi oprita complet. In plus de asta nu exista imbinari inestetice ale ramei, precum se poate observa la unele televizoare mai scumpe de la firmele concurente.

Ca si posesor al unui model similar si anume 32W705, va marturisesc ca putine televizoare se pot ridica la calitatea imaginii oferita de Sony. Acest aspect se datoreaza faptului ca fiecare pixel este imbunatatit prin tehnologia puternica de procesare. Un alt factor important in calitatea de varf a imaginii este reducerea zgomotului din semnalele analogice si digitale realizata prin tehnologia X-Reality Pro. Pentru redarea foarte clara a secventelor cu miscare rapida este responsabila tehnologia MotionFlow XR care creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale.
Sony 48W705C

Vezi aici promotia la televizorul Sony 48W705C

In ceea ce priveste partea de Smart nu pot sa-i acord maxim de credit intrucat meniul nu este la fel de bine organizat precum la alte modele concurente, iar la incarcarea aplicatiilor exista o mica intarziere. Astfel daca acest aspect primeaza in alegerea televizorului va recomand Samsung 48J5500 al carui mod de functionare si organizarea aplicatiilor a fost mai bine apreciat de clienti.

Din punctul meu de vedere acest aspect nu ar trebui sa fie prioritar in alegerea televizorului intrucat orice Smart TV ofera posibilitatea interconectarii cu smartphone-ul, tableta sau laptopul prin tehnologia Wi-Fi Direct. Astfel veti folosi aplicatiile de pe aceste gadget-uri, iar televizorul se va comporta ca si un monitor.

Sony 48W705C dispune si de 4 porturi HDMI prin care se pot conecta in acelasi timp mai multe device-uri precum laptop, player Blu-Ray, consola de jocuri, iar din telecomanda se poate oricand seta intrarea pentru a comuta de pe un device pe altul. In cazul jocurilor se recomanda conexiunea HDMI intrucat se elimina orice delay ce ar putea fi cauzat de semnalul Wi-Fi, mai ales atunci cand la acelasi router sunt conectate mai multe gadgeturi.

Exista si 2 intrari USB 2.0 ce pot fi folosite pentru a conecta unitati de stocare de pe care sa rulati filme, clipuri, muzica sau fotografii. De asemenea televizorul poate fi setat sa inregistreze orice emisiune din grila de canale si astfel inregistrarea va fi salvata pe aceste unitati de stocare, exemplu stick de memorie sau hard.

Sony 48W705C are un sistemul audio integrat este alcatuit din 2 difuzoare de mare putere furnizand in total 20W la care se adauga cateva tehnologii pentru efecte avansate si redarea unui sunet foarte clar si anume: Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital Pulse si Dolby Digital Plus.

Tunerul digital integrat suporta standardele DVB-T/T2, DVB-C cat si DVB-S/S2 in timp ce majoritatea televizoarelor din aceeasi gama de pret suporta doar primele 2 standarde. Momentan insa cel mai important este DVB-C daca folositi televiziune prin cablu si DVB-T/T2 daca folositi antena digitala intrucat tunerul inlocuieste decodorul clasic oferit de furnizorul de cablu. Smartcardul de la furnizorul de cablu va fi introdus in slotul CI+ al televizorului folosindu-se un adaptor.

La final nu pot decat sa concluzionez ca Sony 48W705C este televizorul cu cel mai bun raport calitate-pret din categoria Smart cu diagonala de 121 cm.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

one × one =