Siemens SR615X00CE A+, 5 programe, 5 seturi, 45cm, aquaStop, senzor de murdărie, senzor de încărcare

2.009,91 Lei 2.399,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 19 iunie 2024 23:07

Siemens SR615X00CE este o masina de spalat vase incorporabila dotata cu 5 seturi, 5 programe si cu o multime de functii si tehnologii moderne.

Design

Siemens SR615X00CE dispune de un design modern, cu taste amplasate in partea de sus, cu un indicator LED pentru a urmari statusul programelor, ideala pentru orice bucatarie, clasica sau moderna.

Functii

Optiunea varioSpeed Plus ii permite masinii de spalat vase Siemens SR615X00CE sa spele de trei ori mai rapid pastrand aceleasi performante de spalare si de uscare.

Gratie Info Light utilizatorul va sti daca masina de spalat vase efectueaza vreun program sau daca a terminat deja spalatul vaselor, o lumina fiind proiectata pe solul din fata aparatului.

Siemens SR615X00CE beneficiaza de functia duoPower ceea ce inseamna ca, cosul superior al masinii de spalat vase este spalat cu doua brate de pulverizare. Aceasta distribuire optima a apei garanteaza o curatare impecabila a veselei si o stralucire exceptionala.

Rackmatic permite reglarea facula a cosului superior pe trei nivele de inaltime. Functia aquaStop este cea care ofera o protectie 100% impotriva inundatiilor. Extra-uscare va mari temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de spalare cu scopul de a se obtine o uscare mai eficienta.

In cazul in care ai vase foarte murdare de spalat acestea se pot spala alaturi de celelalte articole fara probleme, rezultatele fiind excelente de fiecare data.

Zona intensiva din cosul inferior al masinii de spalat vase reprezinta o zona speciala unde se spala la presiune foarte mare si cu mai multe jeturi de apa pentru a spala perfect cele mai murdare vase si tacamuri.

Programe

Programele automate ale masinii de spalat vase Siemens SR615X00CE garanteaza un rezultat exceptional prin simpla apasare a unui buton.

In momentul in care unul din programele automate este selectionat de catre utilizator, informatiile culese de catre aquaSensor, precum si de catre ceilalti senzori sunt trimisi direct catre unitatea de control iSensoric. Ceea ce inseamna ca masina de spalat vase isi va adapta automat ciclul de spalare in functie de gradul de murdarie al vaselor.

Programul Pahare 40 de grade este cel care se ocupa de vesela mai fragila. Paharele mai fragile au nevoie de o spalare mai delicata. Programul 40 de grade de la Siemens a fost special conceput pentru asta.

Spala paharele perfect la o temperatura scazuta. Urmeaza apoi o etapa de uscare special prelungita pentru a garanta o uscare perfecta a paharelor. Rezultat- paharele sunt impecabile si de o stralucire extraordinara pentru mai mult timp.

Eco 50 este un program destinat spalarii vaselor cu un grad mai ridicat de murdarie, totodata cel mai eficient program in ceea ce privestec consumul combinat de apa si energie.

Concluzie

Siemens SR615X00CE este o masina de spalat vase buna din toate punctele de vedere, pretul fiind poate putin ridicat pentru unii cumpatatori.

Dar nu trebuie sa uitam faptul ca dispune de dotari moderne precum InfoLight, se poate lega de apa fierbinte, dispune de pornire programabila, de inchidere mecanizata si de tava pentru tacamuri ceea ce explica pretul putin mai ridicat.

9.5 Total Score
Siemens SR615X00CE

Siemens SR615X00CE este o masina de spalat vase premium, de la un producator consacrat, cu tehnologii de ultima generatie.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

15 − 5 =

Shopping cart