Siemens SR615X00 Clasa A+, 5 programe, 5 seturi, load Sensor

2.009,91 Lei 2.399,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 29 aprilie 2024 02:56

Siemens SR615X00 este o masina de spala vase incorporabila care beneficiaza de un numar de 9 seturi, 5 programe, optiuni moderne printre care VarioSpeed, pentru o spalare a vaselor de trei ori mai rapida si de un motor iQdrive. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna ca utilizatorul va face economie de apa si electricitate.

Design

Siemens SR615X00 beneficiaza de un desigm modern. Tastele sunt amplasate in partea de sus iar indicatorul LED este ideal pentru a urmari statusul programelor. Este ideala pentru orice tip de bucatarie, moderna sau clasica.

Functii

Siemens SR615X00 este dotata cu un motor iQdrive, care asigura mai putin zgomot si mai multa performanta. Optiunea VarioSpeed Plus garanteaza ca spalarea vaselor va fi de trei ori mai rapida decat in cazul unei masini de spalat vase care nu beneficiaza de aceasta optiune dar si mai eficienta.

Optiunea Zone Intensive garanteaza ca vasele tale vor fi spalate in cea mai mare siguranta. Poti spala pana si cele mai fragile pahare cu ajutorul acestei optiuni. Info Light este o functie pe solul bucatariei care indica functionarea programului.

Rackmatic permite reglarea cu mai mare usurinta a cosului superior al masinii de spalat, pe 3 nivele de inaltime. Prin intermediul unei simple apasari de buton programul Auto de care beneficiaza aceasta masina de spalat vase va controla ciclul de spalare in totalitate pentru rezultate de-a dreptul uimitoare. Functia AquaStop garanteaza protectie 100% impotriva inundatiilor.

Masina de spalat vase Siemens SR615X00 beneficiaza de functia duoPower. Cu alte cuvinte, cosul superior al acestei masini de spalat vase este spalat prin intermediul a doua brate de pulverizare.

O distribuire optima a apei ce garanteaza curatarea impecabila a vaselei dar si o stralucire exceptionala. Extra-uscare este o fucntie care va mari temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de spalare pentru a se obtine o uscare mai eficienta.

Programe

Programele de care beneficiaza masina de spalat vase Siemens SR615X00 garanteaza rezultate exceptionala prin simpla apasare a unui buton. In momentul in care utilizatorul alege un program automat, informatiile culese de catre aquaSensor dar si de ceilalti senzori sunt trimisi direct spre unitatea de control iSensoric.

Cu alte cuvinte, masina de spalat vase isi va adapta de una singura ciclul de spalare, in functie de gradul de murdarie al vaselor. Programul Pahare 40 de grade este ideal penru vesela mai fragila.

Paharele mai fragile au nevoie de o curatare mai delicata. Programul Pahare 40 de grade a fost special conceput in acest sens. Eco 50 este un program ideal pentru a spala vasele cu un grad mai ridicat de murdarie, cel mai eficient program totodata in ceea ce priveste consumul de apa si de energie.

Concluzii

Siemens SR615X00 este o masina de spalat vase buna din absolut toate punctele de vedere. Pretul poate fi considerat ridicat de unii utilizatori. Insa, trebuie sa tinem cont de faptul ca vorbim despre o masina de spalat premium cu tehnologii moderne precum Info Light, este dotata cu pornire prigramabila si cu tava pentru tacamuri ceea ce explica pretul putin mai ridicat.

9.5 Total Score
Siemens SR615X00

Siemens SR615X00 este o masina de spalat vase performanta si eleganta, putand fi incorporata in mobila de bucatorie.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

twenty − 3 =

Shopping cart