Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Samsung WW80M644OPW/LE – mașină de spălat ultramodernă, Inverter, A++, Smart control prin Wi-Fi

Samsung WW80M644OPW/LE se numără printre cele mai bune maşini de spălat, cu aplicaţie mobilă dedicată şi o mulţime de beneficii. Dotată cu funcţii şi tehnologii de ultimă generaţie, Samsung WW80M644OPW/LE este un ajutor eficient şi rapid, pe care puteţi conta oricând!

După cum ştiţi, Samsung este una dintre firmele de top în ceea ce privesc electronicele. Samsung nu dă greş nici la capitolul maşini de spălat, oferind poate cea mai modernă mașină de spălat, şi anume Samsung WW80M644OPW/LE.
Samsung WW80M644OPW/LE

Samsung WW80M644OPW/LE – Vezi aici cel mai bun preț

Perfectă pentru persoanele ocupate mai mereu, tehnologia QuickDrive îşi lasă amprenta în timpul spălării, reducând timpul spălării cu 50% şi utilizarea energetică cu 20%, datorită tamburului unic Q-Drum. Aşadar, veţi avea rufele spălate mai rapid şi, totodată, ieftin. Interesant, nu?

Tehnologia Add Wash vă permite să adăugaţi simplu şi rapid hainele pe care aţi uitat să le puneţi în maşina de spălat, după începerea ciclului de spălare. Mai mult, poţi adăuga hainele spălate de mână pe care doreşti să le clăteşti sau să le usuci. Prin intermediul acestei tehnologii veţi avea cu o grijă în minus!

Aplicaţia mobilă de management Q-rator vă oferă posibilitatea de a folosi maşina de spălat mai eficient, de la depărtare. În cadrul acestei aplicaţii veţi întâmpina mai multe secţiuni şi funcţii ajutătoare ce vă vor facilita experienţa cu aplicaţia. În acest mod puteţi controla uşor maşina de spălat Samsung WW80M644OPW/LE de la distanţă.

Combinaţia dintre tehnologiile „Super Speed”, QuickDrive, Eco Bubble, Speed Spray şi „Swirl+” asigură o spălare eficientă în 39 de minute.

Tehnologia Eco Bubble face ca detergentul să se transforme în bule care pătrund rapid în ţesătură, eliminând cu uşurinţă murdăria, fără a deteriora ţesătura şi fără risipă de energie. Astfel este garantată o curăţare puternică, chiar şi la temperaturi scăzute.

Nu mai trebuie să vă faceţi griji din cauza petelor! Acum scăpaţi de ele cu o singură atingere de buton. Funcţia „Bubble Soak” adaugă o etapă în plus ciclului de spălare normală, prin care pot fi înlăturate o gamă largă de pete dificile.

Eco Drum Clean+ te va anunţa atunci când maşina de spălat trebuie curăţată, dar nu de tine, ci de tehnologia Eco Drum Cleaner+ deoarece tu mai ai alte ocupaţii.

Maşina de spălat Samsung WW80M644OPW/LE este certificată să funcţioneze timp de 23 de ani. Aceasta este posibilă datorită motorului cu Digital inverter ce oferă un zgomot minim, performanţă excepţională şi o eficienţă energetică superioară. De asemenea, este susţinut de o garanţie de 10 ani.

Noul tip de rezistenţă ceramică, anume „Ceramic Heater+”, reduce depunerea de calcar datorită stratului protector anti-aderenţă. În plus, designul său patentat asigură depuneri mai puţine de calcar, reuşind să reziste mai mult timp prin performanţa constantă.

Maşina de spălat are o capacitate de spălare de 8 kg, fiind potrivită pentru o familie medie. Pentru a stabili cu precizie locul amplasării, dimensiunile acesteia sunt 60cm x 85cm x 60cm.

În încheiere, ţinând cont de beneficiile şi tehnologiile menţionate mai sus, putem spune că maşina de spălat Samsung WW80M644OPW/LE atinge orice fel de aşteptare, este eficientă şi rapidă. Vă dorim să vă bucuraţi de ea!

10 Scor total
Samsung WW80M644OPW/LE o mașină de spălat de vis

Având în vedere tehnologia și funcțiile oferite de mașina de spălat Samsung WW80M644OPW/LE, am putea spune că aceasta reprezintă un produs de vis.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

three × 1 =