Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU, 12000 BTU, A++, Wi-Fi, preț accesibil

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este un aparat deosebit din punct de vedere al designului și vine cu toate funcțiile de confort, inclusiv control la distanță prin Wi-Fi.

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU reprezintă un model îmbunătățit al aparatului de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE lansat anul trecut despre care am discutat la vremea respectivă aici și care la momentul actual nu se mai fabrică și nici nu se mai găsește la comercianți.

Cel mai bun preț la care am găsit noul model AR12NXWSAURNEU, este 2400 lei iar mai jos aveți câteva oferte.
Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU

Cele mai bune oferte:
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN la PCGarage
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN la eMAG

Design

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU merge pe același design modern triunghiular ca și modelul anterior.

Față de celelalte aparate de aer condiționat trebuie precizat că Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU beneficiază de o zonă de admisie și evacuare mult mai mari.

Designul triunghiular nu este doar un element de imagini ci împreună cu zonele de admisie și evacuare mărite și un venitalor mai mare sporește eficiența și oferă un flux de aer mai mare și mai puternic.

Eficiență și capacitate

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU are o putere de 12.000 BTU, fapt pentru care se recomandă să-l utilizați în spații de până de maxim 30 m² dar optim ar fi 25 m².

Datorită elementelor inovative de design avem un flux de aer de maxim 648 m³/h fapt pentru care aparatul poate să scadă temperatura încă din primele minute de utilizare.

Tehnologia compresorului este Digital Inverter 8-POLE, fapt pentru care Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este inclus în clasa energetică de răcire A++, iar clasa energetică de încălzire A+.

Funcții

Una dintre cele mai interesante funcții pe care nu am găsit-o la alte aparate de aer condiționat este Single User. Puteți activa această funcție când în încăpere este o singură persoană pentru a economisi energie.

Samsung AR12NXWSAURNEU funcționează inteligent prin utilizarea automată a două moduri: Fast Cool și Comfort Cool.
Samsung AR12NXWSAURNEU

Cele mai bune oferte:
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN la PCGarage
HEINNER Crystal HAC-CR12WHN la eMAG

Odată porni aparatul intră în modul Fast Cool pentru a coborî cât mai repede temperatura după care trece automat în modul Comfort Cool ce menține temperatura setată.

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU are și funcție Smart ce oferă posiblitatea conectării la router prin intermediul modulului Wi-Fi integrat iar pentru controlul și monitorizarea aparatului, există aplicație dedicată.

Filtrare

La fel de importantă ca și funcțiile unui aparat de aer condiționat este filtrarea astfel încât să beneficiați de un aer de calitate. Filtrul aparatului Samsung AR12NXWSAURNEU are un înveliș antibacterial ce oprește atât praful cît și alergenii și bacteriile.

Pentru a putea fi demontat și spălat cu ușurință, acesta se află în exterior, deasupra de zona de admisie.
Samsung AR12NXWSAURNEU filtru
Fiabilitate

Cu toții cunoaștem brandul Samsung și o una dintre cele mai importante caracteristici ale produselor este fiabilitatea.

În ceea ce privește aparatul de aer condiționat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU avem tehnologia Triple Protector Plus ce protejează atât unitatea internă cât și unitatea externă de fluctuațiile de curent.

Montaj

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU nu dispune și de kit de instalare inclus în ofertă, adică acele conducte ce fac legătura de la unitatea interioară către exterior.

Ca să beneficiați de garanție trebuie să efectuați montajul cu o firmă autorizată, ceea ce o sa vă coste aproximativ 450-500 lei cu tot cu materiale.

Concluzie

În concluzie dacă vă doriți un aparat de aer condiționat premium, Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este una dintre cele mai bune alegeri și îl puteți avea la un preț decent.

9.5 Scor total
Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU - calitate premium

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este un aparat de aer condiționat premium cu o mulțime de funcții pentru confort și un preț accesibil.

Design
10
Funcții
9.5
Consum
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

3 × two =