Samsung RT46K6630S8/EO frigider modern, A+, tehnologie NoFrost, model 2016

Samsung RT46K6630S8/EO este numele unui frigider destul de interesant, cu multiple funcții, și un preț puțin peste 2000 lei. Este un frigider perfect pentru a răci sau congela într-un timp scurt alimentele, de altfel, și aspectul acestui frigider este unul de excepție.

Dacă tot am amintit cuvântul „design”, trebuie să specificăm că modern este cuvântul de bază, facându-se remarcat de oricine trece pragul bucătăriei. Ni se oferă o carcasă interesantă, într-o nuanță de argintiu-metalic, fiind realizată din material de inox.
Samsung RT46K6630S8/EO

Samsung RT46K6630S8/EO – Vezi aici prețul actual

Ni se oferă și un dispenser de apă, doua uși reversibile, de altfel și frigiderul este împărțit în două compartimente (cel de sus – congelator ; cel de jos – frigider). Acest frigider este încadrat în clasa A+ pentru eficiența energetică, deci producătorul sud-coreean s-a gândit la un consum cât mai mic al energiei.

Datorită tehnologiei Twin Cooling Plus, alimentele vor fi păstrate la o temperatură ideală, și la o umiditate de 70%, în comparație cu frigiderele clasice de până acum ce ofereau o umiditate de doar 30%. Cu ajutorul tehnologiei Samsung Digital Inverter, viteza compresorului va fi reglată spre a avea o răcire egală pentru toate 7 nivelurile frigiderului, evident, la un consum mai mic de energie electrică.

Frigiderul Samsung RT46K6630S8/EO ne oferă un volum suficient pentru depozitarea alimentelor, adică până la 452 litri, dar și un filtru pentru a evita mirosurile neplăcute, și totodată pentru a nu răspândi bacteriile de la un aliment pe care l-am putea uita mai mult timp în frigider.

Ni se oferă și o funcție pentru a răci/congela imediat alimentele, astfel încât acestea să fie păstrate la cea mai bună calitate. Sistemul de răcire Full No Frost, care, după denumire înseamnă „Complet fără gheață”, menține alimentele din frigider în stare perfectă, respectiv le congelează pe cele din congelator, doar printr-un flux de aer rece, fără a se acumula gheață în sertare. Principul este asemănător cu cel de la aparatele de aer condiționat.

Concluzie:

Deci, frigiderul Samsung RT46K6630S8/EO ne oferă cele mai bune tehnologii și funcții, pentru prețul redus la 2.300 lei, și vă recomand să-l achiziționați cât mai repede spre a prinde reducerea.

8.9 Total Score
Samsung RT46K6630S8/EO un frigider de excepție

Samsung RT46K6630S8/EO este un frigider excelent pentru orice familie, având o capacitate suficient de mare pentru 4 persoane, aspect modern, funcții de ultimă generație și un preț la reducere.

Design
9
Funcții
9
Consum
8.5
Preț
9
PROS
  • Clasa A+
  • Garanție 10 ani pentru compresor
  • Tehnologie No Frost frigider și congelator
  • Preț bun la reducere
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

15 − one =