Samsung RT25HAR4DS9/EO frigider modern, A+, preț accesibil

Samsung RT25HAR4DS9/EO este denumirea unuia dintre cele mai bune și accesibile frigidere, realizat de sud-coreenii de la Samsung, având chiar și o garanție de 10 ani pentru compresor. În primul rând, frigiderul se remarcă prin designul sau arătos, clasa energetică de tip A+, sistemul de răcire inteligent, capacitatea foarte mare de depozitare, display LED încorporat, dar și un compresor de ultimă generație.

Despre aspect nu sunt mari lucruri de discutat, decât că avem de-a face cu un frigider cu două uși cu un design modern ce sosește pe o culoare gri-metalic, cu mici striații și logo-ul companiei în partea dreaptă de sus.
Samsung RT25HAR4DS9-EO

Samsung RT25HAR4DS9/EO – Vezi aici prețul actual

Samsung RT25HAR4DS9/EO se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă că frigiderul va consuma mai puțină energie decât vechiul dumneavoastră frigider, deci o bună parte din prețul acestui aparat se va amortiza în timp. Ca să vă faceți o idee, acest frigider consumă în jur de 250-255 kWh/an în timp ce un frigider vechi consumă puțin peste 400 kWh/an.

Spuneam mai sus că modelul RT25HAR4DS9/EO se oferă o capacitate foarte mare de depozitare, adică un volum net de până la 250-260 litri. Datorită dispenserului încorporat, în zilele toride de vară vă puteți bucura de o apă rece, numai bună pentru a vă răcori. Datorită sistemului inteligent de răcire încorporat pe Samsung RT25HAR4DS9/EO, existent în ambele compartimente, nu mai este nevoie să pierdeți timp cu dezghețarea frigiderului.

În plus de asta chiar și dacă este o pană de curent, datorită unei tehnologii speciale, alimentele vor putea fi ținute la rece chiar și o oră, în timp ce congelatorul (compartimentul de sus) va rămâne în siguranță până la 8 ore. Dacă tot am vorbit despre congelator, trebuie să specificăm că acesta ne oferă o capacitate de 53 litri. Iar, dacă doriți să vă faceți o idee despre masa acestui frigider, trebuie să știți că are o greutate de 50 kilograme.

În concluzie, dacă doriți să achizitionezi un frigider nou, iar și nu dispuneți de foarte mulți bani, vă puteți orienta spre Samsung RT25HAR4DS9/EO, unul din cele mai bune frigidere pe acest segment de preț.

8.6 Total Score
Samsung RT25HAR4DS9/EO

Samsung RT25HAR4DS9/EO este un frigider cu design modern, eficient și totodată promite o foarte bună fiabilitate.

Design
9
Funcții
8
Consum
8.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

twelve + seven =