Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Samsung RB33J3030SA/EF Multiflow Nofrost, Clasa A+ la preț accesibil

Samsung RB33J3030SA/EF este o combină frigorifică din cea mai nouă gamă de la Samsung și este suficient de încăpătoare pentru o familie mică.

În zona frigiderului Samsung RB33J3030SA/EF are 4 rafturi și o ladă pentru legume și fructe, iar pe ușă sunt două rafturi pentru depozitat sticle și un raft pentru ouă.

În zona congelatorului avem 3 cutii foarte încăpătoare în care putem depozita legumele/carnea pe perioade mai lungi. Volumul frigiderului este de 230 litri, respectiv de 98 litri pentru congelator, per total putând stoca până la 328 litri.
Samsung RB33J3030SA/EF

Samsung RB33J3030SA/EF – Vezi aici prețul actual

Tot pe interior, avem în partea de sus și un panou cu două butoane pe laterale. Cel din dreapta selectează temperatura pentru frigider, iar cel din stânga alege temperatura pentru congelator.

Cele două butoane sunt ascunse în panou și pentru algerea temperaturii trebuie să apăsați pe zona unde scrie Fridge, respectiv Freezer. Dacă ținem apăsat timp de 3 secunde pe butonul Freezer, se activează funcția Power Freeze ce accelerează înghețarea alimentelor din congelator.

Dacă ținem apăsat timp de 3 secunde pe butonul Freezer se activează funcția Vacation ce va seta temperatura frigiderului la 15 grade. Această funcție este utilă când plecăm pe perioade mai lungi de timp și nu mai este nimic în frigider.

Funcția Vacation modifică doar temperatura la frigider, congelatorul continuând să funcționeze la temperatura setată. Ea este utilă dacă avem alimente doar în congelator, și dorim să plecăm mai multe zile, activăm funcția Vacation pentru a diminua la minim consumul frigiderului.

Tehnologia Multiflow se referă la faptul că Samsung RB33J3030SA/EF are mai multe zone pe unde suflă aerul rece (aproape la fiecare sertar), iar în felul acesta răcește mai repede și mai uniform.

Atât răcirea frigiderului cât și a congelatorului se face exclusiv cu aer rece și astfel nu se formează niciodată gheață pe interior. Alimentele îngheață perfect în congelator iar avantajul tehnologiei nofrost este că gheața nu se depune nici măcar pe pereții cutiilor și astfel niciodată nu este nevoie de dezghețare.

Compresorul este cu tehnologie de tip inverter, economisind curentul (clasa A+) față de frigiderele clasice, chiar dacă merge aproape continuu, cu pauze foarte rare și mici. Așadar nu vă speriați dacă merge continuu pentru că nu o să se cunoască la factura de curent.

Samsung RB33J3030SA/EF este o combină frigorifică încăpătoare, foarte eficientă, cu funcții utile și cu un design modern.

9.3 Scor total
Samsung RB33J3030SA/EF combină frigorifică de calitate

Samsung RB33J3030SA/EF este o combină frigorifică de calitate la un preț foarte bun, și întrucât dețin de câteva luni un model din aceeași gamă nu pot decât să o recomand.

Design
10
Funcții
9.5
Eficiență energetică
9.5
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

5 × 3 =