Samsung AR12MSPXBWKNEU cu tehnologia inovativa Wind-Free, Wi-Fi control, 12000BTU, filtrare avansata

Samsung AR12MSPXBWKNEU este un aparat de are conditionat din noua gama de la Samsung, iar astazi a venit momentul pentru review-ul acestui AC mult asteptat in Romania, ce ne ofera caracteristici premium, insa la un pret putin mai ridicat decat media dar cu siguranta diferenta de bani merita din plin.

Update 17.06.2018: Samsung AR12MSPXBWKNEU nu se mai fabrică și în consecință nu se mai găsește nici la comercianți. Noul model este Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU pe care îl găsiți aici sau aici la un preț puțin peste 2000 lei.

Samsung AR12MSPXBWKNEU este perfect pentru cei care cauta un produs fiabil, cu multiple functii, consum scazut de energie si putere suficienta cat sa racoreasca un spatiu de 25 mp cu un minim de consum.

Tinand cont ca este un model din 2017 al producatorului sud-coreean, pretul de lansare de 3000 lei relativ la ceea ce ofera acest aparat este perfect justificat, iar de acest lucru va veti convinge inca de la prima utiilizare.
Samsung AR12MSPXBWKNEU design

Samsung AR12MSPXBWKNEU – Vezi aici prețul actual

Trebuie sa precizam ca Samsung AR12MSPXBWKNEU nu soseste cu kit de instalare, ceea ce inseamna ca suplimentar o sa va mai coste manopera de montaj si piesele (traverse, conducte, etc.).

Dupa cum am mentionat inca de la inceput, acest aparat de aer conditionat este specific unei incaperi medii, deoarece capacitate acestuia de climatizare atinge maximum 12000 BTU.

Ca si consum de energie, acesta se incadreaza in clasa A++ cand e vorba de racire, iar pentru incalzirea locuintei acesta se incadreaza in clasa A+. Consumul redus se datoreaza unui compresor de tip inverter marca BLDC, ceea ce face aparatul sa fie eficient si iarna, pentru incalzire.

De altfel, acest compresor face ca aparatul sa fie foarte silentios in utilizare, zgomotul maxim emis fiind de 46 decibeli pentru unitatea externa si 37 decibeli pentru unitatea interna.

Functiile de baza pe care le gasim la Samsung AR12MSPXBWKNEU sunt cele intalnite la aproape orice model din gama 2017 ce se situeaza pe acest segment de pret, insa o anumita caracteristica iese in evidenta si aceasta este Wind-Free.

Tehnologia inovativa Samsung Wind-Free:

Unitatea interioara a lui Samsung AR12MSPXBWKNEU a fost proiectata cu 21 000 de micro orificii prin care aerul este dispersat astfel incat chiar si atunci cand stam aproape de aparat sa nu resimtim senzatie puternica de frig.

Tot ca elemente inovative mai putem preciza ca zona de admisie si cea pe unde este propulsat aerul au fost marite cu peste 130%, si de asemenea regasim un ventilator mult mai mare decat la alte modele, astfel ca Samsung AR12MSPXBWKNEU poate raci aerul cu pana la 43% mai repede si bineinteles mai eficient.

Un aparat modern pe langa functia de racire trebuie sa purifice aerul, sa-l curete de praf si alergeni astfel incat sa previna probleme grave de sanatate ce pot aparea dupa folosirea indelungata a aparatului.

In acest sens aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSPXBWKNEU soseste cu un filtru denumit Easy Filter Plus, la care se adauga tehnologia Virus Doctor ce reduce bacteriile și virușii cu până la 99%.

Kit de instalare:

Producatorul nu ofera in pachet si conductele de clima, fapt pentru care trebuie sa achizitionati kitul complet (manopera + piese) pe care il gasiti aici. In functie de etajul unde se monteaza, se pot percepe costuri suplimentare de manopera.

In concluzie Samsung AR12MSPXBWKNEU ne ofera tot ce ne putem dori de la un aer conditionat de ultima generatie si mai mult decat atat vine cu o garantie de 10 ani pentru compresor.

9.6 Total Score
Samsung AR12MSPXBWKNEU model nou 2017

Samsung AR12MSPXBWKNEU ne ofera cea mai buna experienta la un pret putin peste medie.

Design
10
Functii
9.5
Consum
9.5
Pret
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      14 + nine =