Samsung AR12MSFPEWQNEU, 12000 BTU, filtru 3 Care, raport calitate-preț excelent

Samsung AR12MSFPEWQNEU este un alt aparat din gama 2017 a aceluiasi producator sud-coreean, insa un model ceva mai puternic decat precedentul, fiind alegerea ideala pentru o locuianta de 20-30 metri patrati.

De specificat inca de la inceput, este faptul ca acest aparat de aer conditionat soseste cu un compresor de tip Inverter, deci o eficienta energetica mult mai mare decat aparatele clasice.

Samsung AR12MSFPEWQNEU este recomandat in special celor care cauta un aparat de aer conditionat de ultima generatie care sa aduca performanta, fiabilitate si confort, la un pret imbatabil.
Samsung AR12MSFPEWQNEU

Samsung AR12MSFPEWQNEU – Click aici pentru oferta de reducere

Fiind un aparat de aer conditionat din gama 2017 cu ultimele tehnologii, pretul de lansare de aproximativ 1700 lei este unul foarte bun, iar, de specificat faptul ca acesta ca si multe alte aparate nu vine cu kit de instalare.

In principiu aparatele de aer conditionat care vin cu kit de instalare includ in pachet acele conducte care fac legatura intre unitatea externa si cea interna, acestea costand in general undeva la 100-150 lei. Astfel, sa nu va ganditi ca un aparat de aer conditionat cu kit de instalare inclus este neaparat o „afacere” mai buna.

Revenind la Samsung AR12MSFPEWQNEU trebuie sa luati in calcul costuri de manopera pentru montaj dar si pentru piese de aproximativ 500 lei, depinzand ce lungimea traseului frigorific dar si de firma pe care o alegeti pentru montaj. Ca sa beneficiati de garantia oferita de producator, obligatoriu trebuie ca montajul sa fie realizat de catre o firma autorizata.

Puteti cauta pe cont propriu o astfel de firma, sau varianta cea mai comoda este sa comandati online si serviciul de montare pe care il gasiti aici. Pretul include materialele de baza si un montaj obisnuit fara a fi nevoie de montare scara, macara, schela. Daca locuiti la etaje superioare veti mai plati in medie undeva la 200 lei.

Ca si design, Samsung AR12MSFPEWQNEU este un model clasic, fara prea mari modificari, fiind un aparat destul de simplu ce poate fi amplasat oriunde. Acesta nu beneficiaza de ecran LED care sa ne ofere toate informatiile vizavi de temperatura sau programul setat, informatiile putand fi gasite doar pe ecranul telecomenzii.

Un lucru important de mentionat este puterea acestui aparat, fiind de 12000 BTU, suficienti cat sa climatizeze o locuinta chiar si de 40 metri patrati, insa, se pare ca in realitate ar rezista sa faca racoare intr-o camera cu dimensiuni mult mai mari, chiar daca asta ar insemna ca randamentul ar fi ceva mai mic, iar consumul de energie mai mare.

Iar, daca am ajuns in discutie consumul de energie, este de specificat ca aparatul se incadreaza in clasa A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Atat in primul, cat si in al doilea caz discutam de un consum scazut de energie.

Datorita compresorului de ultima generatie, aparatul de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU este mult mai silentios decat modelele precedente asigurandu-va un confort sporit chiar si pe timp de noapte.

In concluzie sa accentuam faptul ca un aparat de aer conditionat modern pe langa functia de racire trebuie sa filtreze foarte bine aerul, iar in acest sens Samsung AR12MSFPEWQNEU soseste cu un filtru 3-CARE Filter Auto Clean ceea ce face ca aerul sa fie in permanenta curat si fara mirosuri neplacute.

9.1 Total Score
Samsung AR12MSFPEWQNEU - aparat de aer conditionat de marca la un pret excelent

Samsung AR12MSFPEWQNEU este un aparat de aer conditionat excelent daca il cumparati pentru o camera, garsoniera sau un birou. Raceste optim incaperile de pana la 40 metri patrati cu un zgomot redus.

Design
9
Functii
8
Consum
9.5
Pret
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      four × 5 =