Samsung AR12KSFHBWKNZE aparat aer condiționat 12000 BTU din gama A++

Samsung AR12KSFHBWKNZE este unul dintre cele mai noi aparate de aer condiționat de la Samsung și are o putere de 12000 BTU ceea ce înseamnă că poate răci în doar câteva minute o cameră de până la 35 mp. Poate fi folosit și la suprafețe mai mari, însă răcirea nu va fi la fel de rapidă și datorită faptului că va funcționa mai mult timp pe o treaptă superioară până se atinge temperatura dorită, va genera și un consum mai mare.

Astfel aparatele de aer condiționat cu puterea de 12000 BTU au devenit foarte căutate în ultima perioadă, la acest aspect contribuind și ofertele atractive. Samsung AR12KSFHBWKNZE face parte din clasa energetică A++ la răcire generând un consum de 1270W.

Singura deosebire față de modelul Samsung AR12KSFPEWQNZE pe care l-am prezentat acum câteva zile este randamentul sezonier la răcire fapt pentru care dispune de încadrarea în clasa A++.
Samsung AR12KSFHBWKNZE

Samsung AR12KSFHBWKNZE – Vezi aici prețul actual

Design:

La prima vedere Samsung AR12KSFHBWKNZE are un design simplist ce nu include nici afișaj led. Pe de altă parte observăm materiale de foarte bună calitate, și linii bine conturate, iar în partea de sus există admisie de aer ce conferă un flux de aer mai bun cu zgomot redus și bineînțeles și un consum de energie mai scăzut.

Filtrare aer:

Filtrul de aer High Density ne oferă un aer curat și proaspăt datorită densității sale ce oprește particulele fine de praf și alte impurități. Pentru a reîmprospăta aerul puteți spăla filtrul cu apă oricând considerați necesar, astfel că nu trebuie să cheltuiți bani cu înlocuirea filtrului.

Filtrul HD realizat de cei de la Samsung oferă și protecție împotriva virușilor sau bacteriilor din aer, datorită învelișului său special.
filtru Samsung AR12KSFHBWKNZE

Funcții:

Turbo Cooling – este prima funcție care ne întâmpina la pornirea aparatului, aceasta răcind aerul din încăpere într-un timp foarte scurt, după care aparatul trece într-un mod de lucru inferior cât să mențină constant temperatura setată.

Dezumidificare – După o perioadă de ploi de vară, umiditatea aerului împreunăc u temperaturile mari creează un disconfort foarte mare. Aparatul de aer condiționat Samsung AR12KSFHBWKNZE are o funcție dedicată dezumidificării pentru a înlătura rapid excesul de umiditate.

Auto curățare – Tot legat de umiditate este și funcția de auto curățare însă aceasta rezolvă problema cu umiditatea care rămâne în unitatea interioară și care în mod normal ar duce la formarea bacteriilor și mucegaiului. Funcția de auto curățare permite ventilatorului să funcționeze chiar și după oprirea aparatului, pentru a menține uscate toate componentele.

Consum zero în stand-by – Cu siguranță când plecăm în concediu, ultima grijă este să scoatem aparatul de aer condiționat din priză. Cu Samsung AR12KSFHBWKNZE nu mai trebuie să aveam această grijă întrucât consumul în stand-by este zero.
consum Samsung AR12KSFHBWKNZE
Single user mode – Dacă în cameră există o singură persoană, putem activa modul single user pentru a folosi în mod optim resursele și spre a ne crea un confort cât mai sporit.

Kit de instalare – Precum majoritatea (dacă nu chiar toate) aparatelor de aer condiționat din gama Samsung, vin fără kitul de instalare fapt pentru care dacă doriți să achiziționați serviciul de instalare de la eMAG trebuie să alegeți pe cel cu kit de instalare. Acesta se găsește aici.

Concluzii:

Samsung AR12KSFHBWKNZE este un aparat cu aproape toate dotările și fiind la reducere de preț, merită achiziționat.

8.4 Total Score
Samsung AR12KSFHBWKNZE raport calitate-preț echilibrat

Samsung AR12KSFHBWKNZE este un aparat de aer condiționat pe care dacă îl găsiți la reducere, merită să-l achiziționați. La prețul întreg de 2500 lei, s-ar găsi variante mult mai bune. Este un aparat bun, răcește repede aerul, consumă puțin, este silențios și vine cu dotări pe măsura prețului. Așadar nu ezitați dacă îl găsiți la promoție.

Design
8
Funcții
8
Consum
9
Preț
8.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

nineteen − 9 =