Samsung 32J5500 Smart TV FullHD 80cm

In ultima perioada Samsung 32J5500 este unul dintre cele mai comercializate televizoare iar asta datorita pretului mic de achizitie comparativ cu functiile oferite de acest model cat si a calitatii imaginii. In ultimii ani Samsung si-a confirmat pozitia de a fi unul dintre marii leaderi de piata in domeniul telefoanelor si televizoarelor si asta datorita calitatii si a suportului tehnic oferit.

Cei care am avut fie un telefon Samsung, o tableta sau un televizor putem spune cu convingere ca produsul s-a remarcat prin display de calitate, tehnologii incorporate, performante si fiabilitate cu mult peste ale unui produs obisnuit, pretul fiind intr-o plaja decenta.

As putea spune ca acest televizor Smart nu este altceva decat o tableta la o scara mai mare, adica cu un ecran generos de 80 inci, si o rezolutie FullHD mai mult decat suficienta pentru tehnologia actuala CATV avand in vedere ca foarte putine posturi TV emit cel mult la rezolutie FullHD.
Samsung 32J5500

Vezi aici pretul si oferta la Samsung 32J5500

Practic cu acest televizor poti face aproape tot ce se poate face cu o tableta, datorita procesorului Quad-Core care ruleaza fluent orice continut, singura diferenta fiind ca la tableta ai touchscreen iar aici controlul aplicatiilor il vei putea realiza cu ajutorul telecomenzii incluse, atasand o tastatura si mouse wireless, ori chiar folosind un smartphone sau o tableta.

Accesul la aplicatii nu se face printr-o interfata separata incat sa nu mai poti urmari postul TV, ci meniul se afiseaza printr-o bara orizontala in marginea de jos a ecranului. De asemenea comutarea dintr-o aplicatie pe un post TV si revenirea la aplicatie se face foarte usor, deoarece sesiunea de lucru este memorata si atunci cand revenim se reia din acelasi moment in care s-a pus pe pauza. Astfel daca suntem intr-un clip sau film pe internet, si vrem sa comutam pe un canal TV, se va pune pe pauza, iar cand vom reveni, se va relua din momentul pauzei.

Tehnologia Smart si Wi-Fi Direct iti permit sa interconectezi tableta, laptopul sau smartphone-ul cu televizorul si sa te poti ghida mai usor prin aplicatii sau pe internet. In acest fel poti opta chiar sa folosesti televizorul ca si un monitor extern pentru aceste device-uri. Tehnologia aceasta poarta numele de mirroring, adica “ecran in oglinda”, ceea ce vezi pe un device se va vedea si pe televizor ca intr-o oglinda, astfel ca vei avea o experienta mult mai placuta datorita ecranului generos.

Samsung 32J5500 Smart TV poate folosi ca si ecran extern si pentru player DVD, Blu-Ray, consola de jocuri, laptop, si alte gadgeturi compatibile cu standardul HDMI, putand fi conectate in acelasi timp prin cele 3 porturi HDMI disponibile.

Prin cele 2 porturi USB puteti rula filme, fotografii, muzica direct de pe hard sau stick sau puteti sa inregistrati emisiunile preferate, selectand din grila de programe o emisiune pe care doriti sa o salvati pe unitatea de stocare.

Un alt port foarte util este CI+ in care puteti introduce cartela pentru decodificat canale de la furnizorul de cablu tv, intrucat televizorul are si tuner digital si poate inlocui acel decodor care in mod normal se foloseste pentru a receptiona anumite canale tv.

Fata de modele asemanatoare de la alte Branduri, 32J5500 de la Samsung ofera un sistem audio puternic, cu 2 difuzoare a cate 10W, in total 20W, incorporand si tehnologii audio de ultima generatie precum DTS Studio Sound, HD Audio, DTS Premium Sound 5.1. Cu toate acestea, cantareste doar 5.1 kg, cat aproximativ 2 laptopuri.

Conectarea la internet este posibila atat pe cablu de retea prin portul RJ-45 cat si prin modulul Wireless care se va conecta la routerul casei. Per total din punctul meu de vedere Samsung 32J5500 este cel mai reusit Smart TV din gama televizoarelor cu diagonala de 80cm.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

9 + three =