Samsung 32J5100 LED FullHD 80cm model 2015

Samsung 32J5100 este un televizor ieftin din gama 2015 avand o calitate ireprosabila fapt pentru care a fost printre cele mai vandute, aspecte sustinute de multitudinea de calificative si pareri pozitive lasate de clienti. Designul as putea spune ca este impecabil, depasind cu mult alte modele mai scumpe datorita faptului ca la nivelul ramei nu mai apar imbinari la fiecare colt care ar putea sa cedeze cu timpul ori sa prezinte defecte de fabricatie.

Ecranul are o diagonala de 80 cm, cu tehnologie LED si rezolutie FullHD, ceea ce il face potrivit pentru orice camera de dimensiune mica si medie. Calitatea displayului este ireprosabila, iar la acest capitol Samsung a demonstrat de-a lungul timpului atat pe segmentul de televizoare cat si telefoane ca este unul din principalii leaderi.

In ceea ce priveste sunetul televizorului Samsung 32J5100, acesta este foarte performant, avand o capacitate de 20W, depasind majoritatea televizoarelor din gama sa, concurand din acest punct de vedere cu televizoare cu pret cel putin dublu.
Samsung 32J5100

Vezi aici promotia la televizorul Samsung 32J5100

Tot la capitolul sunet, regasim si ultimele tehnologii, anume: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode, menite sa imbunatateasca calitatea si performanta sunetului.

Nu are tehnologie Smart, adica nu se poate conecta in mod direct la internet, insa prin portul HDMI puteti conecta laptopul, tableta, smartphone-ul, player Blu-Ray, consola de jocuri, sau chiar un PC daca au port HDMI, folosind un cablu specific acestui standard, iar televizorul va deservi ca si monitor. Avand 2 porturi HDMI se pot monta in paralel 2 device-uri in acelasi timp putand comuta de pe un device pe altul din telecomanda televizorului.

Exista si o varianta foarte eleganta prin care puteti transforma acest televizor intr-un Smart TV si anume achizitionarea unui android tv mini pc stick pe care il puteti gasi cautand pe google, si costa in medie 200 lei. Acesta are si port USB prin care puteti conecta un kit mouse + tastatura fara fir, si dispune de modul Wi-Fi pentru a va conecta la internet prin router. Astfel cu bani putini puteti transforma intr-un Smart TV orice televizor cu port HDMI.

Portul USB 2.0 al televizorului permite conectarea unei unitati de memorie precum stick sau hard, iar cu ajutorul playerului media incorporat si sa rulati filme, clipuri, muzica sau fotografii. O alta optiune utila este tunerul digital capabil sa redea orice tip de semnal digital (DVB-T si DVB-C), adica atat terestru cat si prin cablu coaxial (transmisiunea obisnuita de la furnizorii de cablu) fara a mai fi nevoie de un decodor suplimentar. Cartela pentru posturile suplimentare se va introduce in slotul CI+ situat in partea laterala dreapta la televizor printr-un adaptor primit de la furnizorul de cablu.

Concluzia: Din punctul meu de vedere Samsung 32J5100 este un televizor de exceptie la un pret foarte bun, ceea ce pentru gama sa reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

three × 2 =