Astăzi este ultima zi din Revoluția prețurilor

Revoluția prețurilor este o campanie amplă de reduceri organizată de cei de la eMAG și spre deosebire de Black Friday stocul nu se termină așa repede întrucât este un eveniment la fel de mediatizat.

Reducerile însă sunt demne de un Black Friday deoarece puteți găsi produse din toate categoriile chiar și cu peste 50% discount. Întrucât azi – 23.06.2016 se încheie campania de 3 zile numită Revoluția prețurilor, am decis să fac un mic rezumat cam ce ați putea găsi la reducere foarte mare.

Poate cele mai mari reducere sunt pe segmentul de telefoane mobile unde puteți achiziționa un Samsung S7 cu discount de 21% sau telefon LG Google Nexus 5X Hexacore cu 51% discount.
reduceri telefoane

Vezi aici toate reducerile la telefoane

Găsiți de asemenea și telefoane pentru buget redus, în genul Huawei Y635 cu discount de 48% ce costă doar 299,99 Lei. Dacă doriți să prelungiți autonomia telefonului, acumulatorii externi beneficiază și ei de reduceri de până la 50%.

Și aparatele de aer condiționat au reduceri destul de mari, astfel că această campanie este ocazia perfectă pentru o astfel de achiziție deoarece următoarea campanie de această anvergură va fi probabil în toamnă.

Găsiți aparatul de aer condiționat Samsung AR12KSWSBWKNZE 12000 BTU cu modul wireless integrat și protecție împotriva bacteriilor și virușilor cu reducere de 1000 Lei.

Secțiunea pentru bebeluși vă aduce reducere la scutece de 28% la Pack-ul Pampers Premium, sau 25% la detergent lichid Chicco hipoalergenic ce ajunge pentru 27 spălări ale hăinuțelor.
articole copii reduceri

Vezi aici toate reducerile la categoria pentru bebeluși/copii

Puteți să-i faceți o surpriză micuțului și să-i achiziționați un tobogan pentru copii cu 40% discount cât și alte jucării cu discount de peste 50%.

Dacă sunteți interesați de alt gen de produse, după ce ați intrat pe pagina de prompții navigați pe meniul de sus unde sunt categoriile principale, iar apoi în meniul din stânga sunt subcategoriile.

10 Total Score
Revoluția prețurilor la eMAG

Revoluția prețurilor este una dintre cele mai puternice campanii de reducere realizate de magazinul eMAG. De regulă campania ține 3 zile și se lansează o singură dată pe sezon.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

8 + 16 =

Shopping cart