Revoluția prețurilor 3 zile la eMAG – reduceri pentru toate categoriile de produse

După ce a preluat și compania PcGarage, eMAG a devenit cel mai important jucător în piața de electronice și electrocasnice. Dacă acum un an aveam parte de revoluția prețurilor o dată la câteva luni, campania actuală de reduceri este a doua din această vară, iar reducerile sunt consistente.

În 19-21 iulie avem parte de reduceri foarte atractive la mai toate categoriile de produse , astfel că veți găsi multe produse la jumătate de preț. Reduceri mari sunt și la telefoane mobile dar trebuie să vă grăbiți pentru că unele produse au stoc limitat.

Spre exemplu Samsung Galaxy S6 are o reducere de 42%, însă stocul este limitat. Telefonul este foarte performant având procesor Octa-Core și 3 GB RAM, iar capacitatea de stocare este de 128 GB. Camera frontală este de 5 MP, iar cea principală are o rezoluție de 16 MP și bliț integrat.
reduceri telefoane

Vezi aici toate reducerile la telefoane

O altă categorie pe care o recomandăm sunt ceasurile inteligente. Withings Activite POP este un ceas inteligent pe care îl găsiți cu 50% reducere și este disponibil în 3 culori diferite: bleu, roz și gri. Ceasul monitorizează somnul și mișcarea îndemnându-vă la un stil de viață sănătos. Contorizează chiar și sesiunile de înot, acesta fiind rezistent la apă. Găsiți aici prețul actual la acest ceas.
reduceri smartwatch

Vezi aici toate reducerile la smartwatch-uri

Dacă aveți nevoie de o combină frigorifică de mare capacitate vă recomand modelul Samsung RB31FDRNDSA ce nu necesită dezghețare întrucât funcționează pe bază de aer rece fără a mai forma gheață. La fel este și modelul Beko RCNA365E20ZX, care spre deosebire de Samsung este cu câteva sute de lei mai ieftin.
reduceri frigidere

Vezi aici toate reducerile la frigidere

Secțiunea dedicată copiilor și bebelușilor ne aduce reduceri mari la aproape toate tipurile de produse: scaune auto, cărucioare, pătuțuri și chiar articole de sezon precum piscine gonflabile.
piscine gonflabile

Vezi aici oferta la piscine gonflabile

Dacă sunteți în căutarea unui pătuț și nu v-ați hotărât asupra unui model anume, pliabil sau din lemn, vă recomandăm pătuțurile pliabile deoarece sunt foarte practice, asigură o mai bună protecție, și pot fi transformate într-un centru de joacă.

În plus de asta se pot monta o mulțime de accesorii precum picioare pentru legănat sau plasă anti-țânțari. Un alt avantaj îl constituie roțile ce ne ajută să mutăm pătuțul cu ușurintă atunci când vrem să facem curat.
patuturi la reducere

Vezi aici reducerile la pătuțuri

Scaunul auto nu este un moft ci o obligație, nu doar legislativă ci și morală întrucât oferă maximă siguranță pentru cel mic. Este o cheltuială ce se amortizează în timp deoarece se poate folosi până la câțiva ani. Pe lângă siguranță, un scaun auto asigură și confort, multe din ele având și poziții pentru somn. Spre exemplu scaunul auto Navi Safe Juju asigură 4 poziții de reglare a spătarului și costă la reducere doar 212 lei.
scaun auto reducere

Vezi aici prețurile la scaune auto

10 Total Score
Revoluția prețurilor 3 zile la eMAG - reduceri

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

20 − 13 =

Shopping cart