Philips HD8827/12 espressor automat 1850W, rasnite ceramice, spumare lapte, 15 bar, 1.8 litri

1.489,00 Lei 2.529,00 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 29 aprilie 2024 02:56

Philips HD8827/12 este un espressor de cafea care iti permite sa prepari o cafea autentica italiana rapid si simplu gratie multiplelor sale performante.

Design

Philips HD8827/12 beneficiaza de un design epurat, de culoare neagra cu finisaje crom ceea ce face din acest aparat de cafea un produs modern si elegant care se potriveste de minune in orice bucatarie, mai moderna sau clasica.

Panoul de comanda iti permite sa accesezi cu usurinta butoanele. Exteriourul este negru, in partea superioara existand un panou de comanda cu butoane deosebit de intuitive. Usor de folosit de oricine.

Functii

Philips HD8827/12 beneficiaza de functia Aroma Plus. Datorita acestei functii vei obtine o aroma mai puternica. Cei care isi doresc o cafea mai tare trebuie doar sa apese pe butonul Aroma Plus si sa se bucure din plin de o cafea, un espresso sau de un cappuccino mai tare, in cel mai scurt timp cu putinta. Pentru asta, aparatul va creste cantitatea de cafea macinata.

Functia Memo te ajuta sa obtii ceasca ta de cafea preferata. Datorita acestei functii vei putea ajusta intensitatea cafelei dar si lungimea sa. Trebuie doar sa apesi pe un buton pentru a aprecia o bautura delicioasa preparata conform gusturilor tale. Cu functia Memo aparatul de cafea stie exact cum iti place cappuncino sau cafeaua.

Functia de autocuratare este esentiala la un aparat de cafea deoarece il scuteste pe utilizator de o multime de griji. In momentul in care espressorul necesita decalcifiere se va aprinde un led care il va anunta pe utilizator ca este nevoie de procedeul de curatare si detartrare.

Dupa preparaea cafelei aparatul va intra in stand-by pentru a economisi energie. Boilerul este detasabil pentru a putea fi spalat sub un jet de apa.

Deoarece Philips HD8827/12 este un espressor performant, utilizatorul are posibilitatea de a regla temperatura de preparare si concentratia aromei. Gratie dispozitivului de spumare poti obtine o cafea mai spumoasa.

Philips HD8827/12 este dotat cu o rasnita extrem de silentioasa, cu numai putin de 13 functii, pentru ca utilizatorul sa aiba posibilitatea de a rasni cafeaua cat de fin isi doreste, in functie de preferintele sale.

Indiferent de dimensiunea cestii asezate pentru a obtine bautura preferata, utilizatorul poate ajusta pozitia gurii de scurgere a cafelei pentru a putea pastra nealterate aroma si temperatura cafelei.

In pozitia cea mai inalta aparatul poate umple o cana de pana la 15 centimetri. Rezervorul de apa are o capacitate de 1.8 litri. Presiunea pompei este de 15 bari.

Concluzie

Philips HD8827/12 este un espressor automat deosebit de performant. Dupa ce recipientele cu care este dotat sunt umplute cu cafea si cu apa, utilizatorul trebuie doar sa apese un buton iar canile vor fi umplute cu bautura dorita.

Bauturile rezultate sunt delicioase, nu se compara cu cea obtinuta la ibric spre exemplu. Un aparat extrem de bun si de util in orice bucatarie, la un pret accesibil. Orice bautor de cafea si-ar dori sa aiba un astfel de aparat.

9.5 Total Score
Philips HD8827/12

Philips HD8827/12 este un espressor modern cu funcții de ultimă generație dar și cu un preț pe măsura lor.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

seven − six =

Shopping cart