Philips 40PFH4200/88 FullHD 102cm ieftin si bun

Philips 40PFH4200/88 face parte din gama 2015 si este unul dintre cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 102 cm fapt pentru care in ultima perioada a si fost intre primele 5 cele mai comercializate. Datorita diagonalei mari de 102cm si rezolutiei FullHD este televizorul perfect pentru living sau orice alta incapere cu spatiu generos.

Pe langa ecranul mare, dispune si de un sistem audio incorporat ce poate furniza pana la 16W, plus alte cateva tehnologii precum Clear Sound, Bass Control, Smart Sound, Incredible Surround sau echilibrare automata a volumului, astfel ca veti avea o experienta extrem de placuta indiferent de situatie.

Designul este modern si din punctul meu de vedere foarte reusit, dar asta bineinteles ca tine de gustul fiecaruia, insa nu pot sa nu remarc faptul ca rama este dintr-o bucata, fara a avea imbinari la fiecare colt precum au televizoarele mai scumpe, iar asta eu consider ca este un avantaj pentru ca au fost cazuri cu defecte de imbinare fie din fabricatie, fie au aparut pe parcurs de la transport.
Philips 40PFH4200/88

Vezi aici pretul televizorului Philips 40PFH4200/88

Este un televizor fara functii Smart, insa avand in vedere diferenta mare de pret intre acesta si modelul Smart mai bine cumparati separat gadgetul Mini PC MK809 III pe care il gasiti atat in Romania la magazine mai mici sau pe site-urile de anunturi, cat si pe amazon/ebay la un pret mult mai mic cu transport gratuit prin posta cu termen de livrare de aproximativ 30 zile sau puteti opta contra-cost pentru livrare urgenta prin curierat.

Astfel cu bani mai putini veti avea un televizor cu un ecran generos, plus acest gadget cu Android cu procesor Quad-Core si 2 GB RAM care va rula mai rapid decat orice alt Smart TV. Alta optiune ar fi achizitionarea unui cablu HDMI cu marime de pana la 10 metri pentru a-l putea conecta pana la un PC cu iesire HDMI sau la laptop, in felul acesta televizorul va deveni monitor pentru PC sau laptop, putand din telecomanda oricand sa comutati pe canalele TV si apoi sa reveniti. Gasiti astfel de cabluri aici.

Modelul 40PFH4200/88 de la Philips are 2 porturi HDMI astfel ca pe langa PC sau laptop puteti in acelasi timp sa conectati si alte gadgeturi precum player DVD, Blu-Ray sau consola de jocuri.

Playerul multimedia integrat poate sa redea cele mai cunoscute formate video: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC si de asemenea ofera suport pentru subtitrari cu formatul smi, srt, sub, txt. Formate pentru redare muzica sunt: AAC, MP3, WAV si WMA iar pentru imagini: JPEG, BMP, GIF, PNG. Toate aceste pot fi redate folosind o unitate de stocare gen hard, stick, conectata la portul USB al televizorului.

Exista si tuner digital pentru standardele DVB-T/C, acest lucru insemanand ca televizorul poate receptiona si transmite atat semnal digital terestru (receptionat printr-o antena proprie) cat si semnal digital prin cablu coaxial de la furnizorii de cablu fara a mai fi nevoie de un decodor suplimentar. Cartela pentru decodificarea anumitor canale suplimentare se va introduce in slotul CI+ al televizorului printr-un adaptor primit de la furnizorul de cablu.

In concluzie recomand televizorul Philips 40PFH4200/88 datorita urmatoarelor argumente:

  • Pretul mic de achizitie
  • Ecranul mare
  • Design placut si bine realizat
  • Increderea in brandul Philips

Argumente Contra:

  • Nu am gasit nimic comparativ cu alte modele din gama sa.
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

three × three =