Philips 32PFH5500/88 Smart cu Android la reducere

Philips 32PFH5500/88 este modelul 2015 cu diagonala de 80 cm, sistem de operare Android, pe care il veti gasi in aceasta perioada la o dubla promotie. Este vorba de o reducere mare de pret, iar daca il cumparati pana in 31.12.2015 veti beneficia de 5 ani garantie. Gasiti aici detalii despre garantia extinsa gratuit. In felul acesta Philips isi confirma inca o data faptul ca produsele comercializate dispun de calitate maxima.

Ecranul de 80 cm il face foarte practic pentru orice spatiu de dimensiuni mici si mijlocii, gen bucatarie spatioasa, dormitor sau un living la bloc, putand fi montat cu usurinta chiar si pe un suport de perete. Datorita faptului ca are distanta vesa 100 x 100, majoritatea suporturilor de perete sunt compatibile cu acest televizor ceea ce inseamna o cheltuiala minora.

In ceea ce priveste designul imi place foarte mult faptul ca rama este dintr-o bucata, fara imbinari la fiecare colt care ar putea sa prezinte probleme de fabricatie sau din transport. Foarte estetic mi se pare si piciorul de suport.
Philips 32PFH5500/88

Vezi aici pretul televizorului Philips 32PFH5500/88

Televizorul este foarte rapid atat in meniuri cat si la rularea aplicatiilor. Intr-adevar interfata Smart ofera oarecare limitari in sensul ca nu este la fel ca si pe o tableta sau smartphone ci sistemul este adaptat si optimizat pentru acest model de televizor.

Din punctul meu de vedere cea mai buna caracteristica a televizoarelor Smart este posibilitatea interconectarii prin Wi-Fi Direct cu alte gadgeturi compatibile cu aceasta functie. Astfel televizorul devine monitor pentru aceste gadgeturi, sau pot servi drept telecomanda pentru acesta.

Philips 32PFH5500/88 are 4 intrari HDMI prin care se pot conecta simultan mai multe device-uri pentru a folosi televizorul ca si monitor, spre exemplu consola de jocuri, media player, laptop. Din telecomanda putem selecta intrarea dorita, comutand astfel de pe un device pe altul, sau pe TV.

De asemenea exista si 3 intrari USB 2.0 prin care putem conecta in acelasi timp mai multe unitati de stocare gen hard sau stick-uri de memorie si astfel playerul media incorporat va reda continutul de pe acestea, filme, muzica, fotografii. Din meniul cu grila de canale putem selecta orice emisiune pentru a fi inregistrata, urmand sa fie salvata prin USB pe unitatea de stocare conectata.

Spre deosebire de alte modele asemanatoare beneficiaza de un sistem audio performant, cu capacitatea de 20W si tehnologii precum Clear Sount, Smart Sound, Dynamic Bass, Incredible Surround ce ofera diferite setari manuale sau prestabilite pentru a oferi un sunet mai patrunzator, cu o calitate aparte, putand sa redea cele mai fine detalii.

Precum la mai toate televizoarele inteligente, exista si tuner digital pentru redarea canalelor digitale fara a fi necesar un decodor de la furnizorul de cablu. Cartela pentru canalele suplimentare se va introduce printr-un adaptor in slotul CI+ aflat deasupra de porturile USB.

Concluzia: Philips 32PFH5500/88 merita achizitionat intrucat are un raport calitate-pret echilibrat, la care se adauga si promotiile actuale.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

twenty + 20 =