Panasonic TX-40CX400E Smart3D UHD 4K cadou 5 ani garantie

Panasonic TX-40CX400E este unul dintre cele mai ieftine televizoare cu tehnologie Smart 3D 4K si diagonala de 100 cm. In plus de asta daca cumparati acest TV pana la sfarsitul anului – 31 decembrie 2015, veti beneficia de 5 ani garantie. Gasiti aici mai multe detalii despre regulamentul campaniei. Astfel Panasonic reconfirma faptul ca aceasta gama de televizoare ofera cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate.

Exista controversa legata de faptul ca inca nu exista suficient continut 4K incat sa merite achizitia unui astfel de televizor, mai ales ca majoritatea posturilor TV inca emit la o calitate slaba si doar cateva care emit FullHD. Spre deosebire de televizoarele FullHD, cele 4K au capacitatea de a imbunatati calitatea imaginii, mai exact proceseaza chiar si cel mai slab semnal video pe care il aduce la calitatea apropiata de 4K.

Aceasta tehnologie poarta numele de Upscaling si rezultatele pot sa fie mai bune de la un televizor la altul. Acesta este motivul pentru care atunci cand alegeti un televizor 4K sa fie unul de maxima calitate, iar la acest aspect Panasonic nu a dezamagit niciodata.
Panasonic TX-40CX400E

Vezi aici pretul televizorului Panasonic TX-40CX400E

Pe partea de Smart nu sta foarte bine, in sensul ca nu exista un magazin virtual de unde puteti instala orice aplicatie, fiind puse la dispozitie doar aplicatiile de baza precum Facebook, Youtube, motor de cautare… Probabil vor mai exista update-uri ale softului care vor aduce imbunatatiri pe partea aceasta.

N-as putea spune ca acest aspect este un minus pentru intrucat orice tableta, smartphone sau laptop compatibil cu tehnologia Wi-Fi Direct se poate conecta la televizor pe care il transforma intr-un ecran extern putand astfel sa vedeti continutul de pe aceste gadgeturi direct pe televizor. Acelasi lucru se poate face si prin cele 4 porturi HDMI, inclusiv conectarea unui player Blu-Ray/DVD sau consola de jocuri, iar din telecomanda puteti seta intrarea pe care o doriti, comutand de pe un gadget pe altul.

Panasonic TX-40CX400E are si 3 porturi USB 2.0 prin care puteti conecta o unitate de stocare precum stick sau hard de pe care playerul multimedia integrat sa ruleze continut precum filme, muzica, fotografii. De asemenea unitatea de stocare poate fi folosita pentru a inregistra emisiunile preferate din grila TV, televizorul fiind dotat cu functie de programarea inregistrarii.

Cele 2 difuzoare incorporate furnizeaza cate 10W si sunt completate de diferite tehnologii printre care Dolby Digital Plus ce amplifica sunetul si in acelasi timp ofera o mai buna calitate in redarea efectelor speciale. Televizorul beneficiaza de tehnologie 3D activa, ochelarii nefiind inclusi in pachet, puteti achizitiona ochelari de orice tip, spre exemplu gasiti aici ochelari 3D Samsung activi la un pret accesibil.

Tunerul digital DVB-T/T2 si DVB-C poate inlocui decodorul de la furnizorul de televiziune pentru receptionarea si transmisia semnalului digital, iar cartela pentru decodificat programele suplimentare se va introduce printr-un adaptor in slotul CI+

Per total Panasonic TX-40CX400E este un televizor de top cu un raport calitate-pret incredibil de bun, chiar si fara a lua in calcul garantia suplimentara oferita de producator, recomand sa-l cumparati cu incredere intrucat este un best-buy.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

three × 5 =