Panasonic TX-40CS630E Smart3D FullHD cel mai bun pret

Panasonic TX-40CS630E este la momentul actual cel mai ieftin televizor din categoria Smart 3D si cu siguranta are cel mai bun raport calitate-pret. Pe langa reducerea mare de pret, se incadreaza si la promotia pentru garantia extinsa gratuit de pana la 5 ani valabila pana in 31 decembrie 2015. Acest lucru reconfirma calitatea televizoarelor Panasonic, desi este un brand deja recunoscut atat prin fiabilitate cat si prin calitatea imaginii.

In ceea ce priveste designul, lucrurile stau la fel de bine, demonstrand inca o data ca nu exista loc pentru niciun compromis, acest televizor pare un lux ce se potriveste in orice camera. Diagonala de 100 cm si culoarea gri il face potrivit pentru orice camera in special pentru camerele moderne si luxoase. Rama este foarte ingusta, incat atentia va fi captata numai de ecranul voluminos, si nu exista imbinari inutile la fiecare col alt ramei. Suportul pastreaza aceeasi linie eleganta potrivindu-se perfect cu designul ramei.

Ecranul are rezolutia Full HD, si vine cu o serie de caracteristici inteligente care sporesc calitatea imaginii, putand seta foarte usor diferite moduri de culori in functie de continutul pe care il urmariti. De asemenea s-au facut progrese majore si pentru sporirea luminozitatii, care prin tehnologia Bright Panel Plus este optimizata pentru a reda imagini dinamice foarte clare.
Panasonic TX-40CS630E

Vezi aici pretul televizorului Panasonic TX-40CS630E

Sunetul este de asemenea impresionant putand furniza 20W si beneficiaza de tehnologii precum VR Audio True Surround si Dolby Digital Plus pentru o redare cat mai clara si efecte speciale pentru o experienta inedita in vizionarea filmelor sau jocuri.

Partea de Smart aduce o aplicatie de top si anume TV Anywhere prin care putem accesa televizorul de la orice distanta folosind o tableta sau smartphone, legatura facandu-se prin intermediul internetului. Practic putem accesa televizorul chiar si cand suntem plecati in concediu, fie ca dorim sa setam inregistrarea unei emisiuni, sa redam continutul de pe unitatea de stocare conectata prin USB sau pur si simplu sa urmarim un post de televiziune.

O alta tehnologie Smart oferita de Panasonic TX-40CS630E este In House TV streaming Client ce poate receptiona transmisii de canale prin Wi-Fi sau prin cablu de retea. Aceste transmisii pot fi efectuate cu un televizor varf de gama ori cu un decodor care sa faca conversia semnalului TV in semnale de protocol internet.

La capitolul porturi aveam 2 USB-uri, slot CI+, RJ-45 pentru conectarea la internet prin cablu de retea, 3 porturi HDMI, Scart, iesire audio, intrari video composite si intrari component. Prin USB-uri puteti conecta o unitatea de stocare externa gen sitck de memorie sau hard, iar cu ajutorul playerului multimedia integrat puteti rula de pe acestea content precum filme, clipuri, muzica, fotografii, sau puteti seta televizorul sa inregistreze si sa stocheze emisiunile preferate.

Cele 3 porturi HDMI pot fi folosite pentru conectarea mai multor device-uri in acelasi timp, iar din telecomanda se poate comuta de pe un device pe altul. Spre exemplu putem conecta laptopul, tableta, player Blu-Ray, consola de jocuri sau orice alt gadget compatibil cu standardul HDMI.

Slotul CI+ este folosit pentru cartela de programe suplimentare, insa este nevoie de un adaptor de la furnizorul de cablu, fara a mai trebui decodorul, intrucat televizorul are tuner digital integrat care poate decodifica orice tip de semnal digital.

In concluzie va recomand cu maxima incredere Panasonic TX-40CS630E intrucat ofera o calitate de top si cel mai mic pret din gama sa, astfel ca nu mai stati pe ganduri si achizitionati-l pana la sfarsitul anului pentru a beneficia de garantia extinsa cadou.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

9 + eleven =