Miele WDD 031 WPS, 8KG, A+++, 1400 RPM

4.499,99 Lei 4.744,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 10 septembrie 2021 10:36

Miele WDD 031 WPS este o mașină de spălat perfectă pentru cei care își doresc fiabilitate și design unicat la un preț rezonabil.

Miele este o companie care produce aparate electrocasnice domestice și comerciale, având originea în Gütersloh, Germania, în timp ce în România este o fabrică de subansambluri pentru aparatură în comuna Feldioara, Brașov.

Produsele Miele sunt clasate în segmentul premium pe piața electrocasnicelor astfel raportul calitate-preț pe care îl oferă este impecabil.

Mașina de spălat Miele WDD 031 WPS dispune de clasa energetică A+++, cu performanță maximă și eficiență egengetică crescută.

Montaj:

Miele WDD 031 WPS dispune de un mini kit de instalare constând în furtunul de racordare la apă și racordul flexibil pentru evacuarea apei reziduale.

Design:

Design-ul mașinii de spălat Miele WDD 031 WPS este unul atractiv, șic și elegant. Se poate încadra cu ușurință în orice loc, chiar și în bucătărie, deoarece culoarea alb, cu accente metalice pe tambur și afișajul digital negru îi dau un aer de rafinament și eleganță.

Ca și dimensiuni, acesta are adâncimea de 63,6 cm, lățimea de 59,6 cm și înălțimea de 85 cm, pe când greutatea este de 91 kg.

Performanțe:

Mașina de spălat Miele WDD 031 WPS dispune de un tambur brevetat cu profil de fagure ce facilitează spălarea articolelor vestimentare și eliminarea mai eficientă a apei.

Panoul frontal este creat cu emailat cu o calitate deosebită și exemplară, ce rezită la zgârieturi, coroziuni și la acid și este facil de curățat.

Are cea mai înaltă clasă de eficiență energetică cu rezultate de spălare extraordinare și optime, precum și durate reduse ale ciclurilor.

Funcții:

Miele WDD 031 WPS este o mașină de spălat dotată cu funcții generale de spălare a diferitelor tipuri de articole, cât și cu funcții speciale, astfel, aceasta a fost testată pentru o durată echivalentă cu 20 de ani și calitate unică.

Toate acestea se datoresc unor teste extensive ceea ce fac aceste mașini fiabile și cu durată de viață îndelungată.

Are o tehnologie care detectează automat încărcătura, astfel la încărcături mici se reduce consumul de apă și consumul de energie electrică într-un mod complet automat.

În ceea ce privește tipul de articol vestimentar, în cazul cămășilor se previne șifonarea și se simplică procesul de călcare a acestora, în timp ce articolele din lână nu vor intra la apă, fiind tratate cu o atenție deosebită și calitate.

Mai mult decât atât, sistemul Expres 20 ajută la împrospătarea rapidă a rufelor murdărite ușor.

Impermeabilizarea rufelor au cel mai excelent efect- izolarea termică care are rolul de a asigura proprietăți optime pentru protejarea țesăturii împotriva apei.

Filtrare:

Miele WDD 031 WPS dispune de un filtru lavabil și ușor de scos și de curățat pentru îndepărtarea scamelor care se depun de pe haine.

Concluzie:

Mașina de spălat Miele WDD 031 WPS este alegerea cea mai potrivită pentru familia ta și pentru păstrarea calității optime și spălarea eficientă din toate punctele de vedere a articolelor vestimentare.

Raportul calitate-preț este premium, iar testele extensive executate prelungesc durata cu până la 20 de ani, astfel este o mașină pe care te poți baza și în viitorul îndepărtat.

9.5 Total Score
Miele WDD 031 WPS

Miele WDD 031 WPS este o mașină de spălat performantă, eficientă și nu în ultimul rând fiabilă, acestea fiind practic principalele caracteristici ale brandului Miele

Funcții
9.5
Consum curent/apă
9.5
Preț
9.5
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

3 × one =