Meaco UK 12L dezumidificator cu Higrostat si functie de purificare, 12l/zi, 100 mc/h

859,00 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 15 iunie 2024 23:14

Meaco UK 12L este un dezumidificator si purificator cu un consum redus de energie, recomandat pentru spatii de pana la 30mp. Este un aparat compact si econom in ceea ce priveste energia electrica. Cu un consum de maxim 165 Watti, acest dezumidificator se poate lauda cu faptul ca este unul din cele mai economice de pe piata in momentul de fata.

Functii

Meaco UK 12L este dotat cu suflare reglabila fara trepte, circulatia aerului putand fi adaptata in mod optim oricarui tip de incapere, de la bucatarie la baie. Display-ul electronic cu indicatorul umiditatii din incapere si setarea nivelului de umiditate dorit reprezinta doua functii utile.

Higrostatul este reglabil in trepte de 5% – in jur de 30-80% umiditate relativa prin simpla apasare a unor butoane sub forma de sageti. Temporizatorul reglabil cu care este dotat acest dezumidificator permite folosirea aparatului pentru un anumit timp de ore, inainte de a se opri.

In plus, in cazul in care se umple, rezervorul, dezumidificatorul se va opri din lucru, lumina care indica rezervorul va palpai pana cand utilizatorul isi da seama si va goli rezervorul.

Prin intermediul filtrului HEPA acest dezumidificator se poate transforma rapid intr-un excelent purificator de aer, ideal pentru persoanele care sufera de alergii.

In momentul in care nivelul de umiditate dorit este atins, Meaco UK 12L se va opri din functionare dar ventilatorul sau va continua sa functioneze timp de 2 minute ca sa verifice daca umiditatea relativa este stabila.

Apoi, dezumidificatorul se va opri timp de 30 de minute dupa care va porni din nou doar pentru a efectua o analiza de proba a aerului pentru ca senzorul de umiditate relativa sa poata decide cand sa reinceapa colectarea de apa.

In cazul in care umiditatea ramane la pragul dorit aparatul se va opri din nou pentru 30 de minute. Cand umiditatea incepe sa creasca, dezumidificatorul porneste automat functia de colectare apa din aer.

Functia de blocare copii este extrem de utila. Utilizatorul trebuie doar sa apese simultan pe sagetile Sus si Jos pentru activarea acestei functii.

Pentru a dezactiva aceasta functie trebuie sa repete procesul. In ceea ce priveste zgomotul produs, Meaco UK 12L ajunge la un zgomot de 44dB ceea ce nu este mult dar nu putem spune nici ca este foarte silentios. In ceea ce priveste consumul de energie, acest dezumidificator consuma 160 de watti.

Meaco UK 12L este optim pentru dezumidifcarea unor spatii de pana la 30 de metri patrati. Cu ajutorul filtrului sau HEPA – disponibil optional – acest dezumidificator poate avea rolul de simplu purificator de aer.

Este un aparat ideal pentru uscarea rufelor in incaperile foarte mici. Rufele si dezumidificatorul se pot pune in aceeasi incapere de mai mici dimensiuni cu usile si ferestrele inchise. Rufele se vor pozitiona astfel incat aerul sa circule in jurul lor. Meaco UK 12L previne condensul, mucegaiul si igrasia.

Este unul din cele mai apreciate dezumidificatoare de pe piata. Consumul de energie este unul redus, filtrul Hepa il transforma intr-un purificator de aer extrem de eficient.

10 Total Score
Meaco UK 12L

Meaco UK 12L este un dezumidificator complet, avand si functie de purificare a aerului si vine cu o putere destul de mare putand face face cu brio la spatii de pana la 30mp.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

9 − eight =

Shopping cart