LG Standard Plus P09EN cu controlul si afisarea energiei, 9000 BTU, clasa A++

LG Standard Plus P09EN reprezinta noul model de aer conditionat lansat de curand de producatorul sud-coreean, cu scopul de a fi o buna alternativa la modelele mai ieftine de buget.

LG Standard Plus P09EN se incadreaza in categoria premium, oferindu-ne o multime de functii, un design modern cu afisaj mascat si un filtru antibacterian amplasat pe toata zona de admisie a aerului.

Dupa cum am spus, acesta fiind un model nou, LG Standard Plus P09EN se gaseste la un pret de aproximativ 1700 lei si pe langa acesta cheltuiala mai trebuie sa aveti in vedere costurile aferente montajului.
LG Standard Plus P09EN

LG Standard Plus P09EN – Vezi aici prețul actual

Asemenea multor producatori, nici LG nu include Kit de instalare in pachet, astfel ca acesta va trebui sa-l achizitionati de la o firma autorizata care va realiza montajul. O alta varianta este sa achizitionati de aici serviciul de instalare cu tot cu piese, iar singura grija va fi sa sunati si sa faceti programarea.

LG Standard Plus P09EN beneficiaza de un design ce nu prea se deosebeste foarte tare de modelele anterioare. Se pare ca producatorul si-a dorit sa se axeze mai mult pe functionalitati, decat pe elemente noi de design.

Pentru a nu creste consumul de energie trebuie sa aveti in vedere ca o capacitate de 9000 BTU aferenta modelului LG Standard Plus P09EN este recomandata pana la maxim 25 metri patrati.

Asta nu inseamna ca nu poate raci suprafete mai mari, ci faptul ca functionarea pe o treapta superioara va genera un consum mai mare, si totodata va fi afectat si confortul.

Ca si clasa de eficienta energetica la racire, LG Standard Plus P09EN se incadreaza la A++, iar atunci cand vine vorba de incalzire este incadrat la A+ , eficienta aceasta fiind datorata compresorului de tip Inverter garantat sa functioneze 10 ani.

LG Standard Plus P09EN vine dotat cu controlul energiei active ce va permite sa diminuati consumul de energie si bineinteles totodata se va diminua si capacitatea de racire.

Aceasta functie este utila pe timp de noapte sau cand este suficient de rece si doar ne dorim mentinerea constanta a temperaturii. Daca aveti copii sau va deranjeaza fluxul de aer direct, puteti activa optiunea comfort air care va devia aerul incat sa nu sufle direct.

LG Standard Plus P09EN vine ca o alegere inspirata daca doriti un aparat de marca, fiabil, cu dotari multiple, eficient si accesibil ca pret.

9.3 Total Score
LG Standard Plus P09EN - calitate accesibila

LG Standard Plus P09EN este fara indoiala un aparat de aer conditionat cu un raport calitate-pret echilibrat, adica diferenta de 200-300 lei fata de aparatele ieftine se cunosc prin functiile oferite si fiabilitate.

Design
9
Functii
8.5
Consum
9.5
Pret
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      five − 5 =