Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

LG PC12SQ cu Wi-Fi și ionizare, 12000BTU, preț avantajos

LG PC12SQ este unul dintre cele mai moderne aparate de aer condiționat oferindu-ne chiar și funcție de control prin intermediu aplicației de mobil dedicată. El are o capacitate de încălzire/răcire de 12000 BTU, ceea ce înseamnă că face față la o cameră de maxim 35 m², însă pentru un randament foarte bun se recomandă a fi utilizat pentru o cameră de aproximativ 25 m²
LG PC12SQ

Cele mai bune oferte:
LG PC12SQ la eMAG

Reduceri de ultimă oră

LG PC12SQ la evoMAG

Magazin de încredere cu oferte foarte bune

Filtrare prin ionizare

LG PC12SQ vine atât cu filtru de mare densitate ce oprește particulele fine de praf să intre in cameră, dar pe de altă parte ne oferă și filtrare prin tehnologia de ionizare pentru a distruge bacteriile nocive, iar în acest sens putem spune că avem de-a face cu un aparat de aer condiționat premium, cu toate dotările.

Design

Referitor la aspect, LG PC12SQ este un aparat de aer condiționat cu un aspect elegant cu panelul din plastic lucios și un display lucios ce se încadrează perfect în încăperile moderne.

Eficiență

Unitatea externă a acestei unități este dotată din punct de vedere tehnologic cu un strat fin de protecție din aur care protejează suprafața schimbătorului de căldură împotriva uzurii și coroziunii. Datorită acestei protecții, LG PC12SQ poate di montat și în zone marine de coastă cu salinitate ridicată.

Aparatul de aer condiționat LG PC12SQ are o funcție de „Încălzire” pe baza pompei de încălzire, ceea ce îl face de 3 ori mai economic decât rezistențele electrice. Pompa de căldură extrage căldura de afară și o aduce în interior, iar pentru răcire, extrage căldura din interior și o cedează afară. Aceasta înseamnă că are un randament foarte bun în privința economiei de energie electrică.

Funcții

Pe partea de comoditate, telecomanda reprezintă un mare atu. Cu tasta „Mode” de pe telecomandă putem selecta modul de încălzire sau răcire, de dezumidificare, de ventilare sau de funcționare automată.

Funcția „Wifi Control” permite accesarea aparatului de aer condiționat prin intermediul telefonului sau a tabletei, ceea ce înseamnă că o putem seta chiar și când nu suntem acasă. Unele dintre funcțiile pe care le putem accesa de pe telefon sunt de încălzire, răcire, ventilare, precum și pornirea sau oprirea aparatului.

Funcția energy control poate fi accesată prin intermediul butonului dedicat de pe telecomandă iar pe display-ul aparatului în loc de temperatura va afișa consumul instant de energie. De asemenea prin intermediul aplicației putem monitoriza consumul de energie utilizat de aparat pe termen lung și astfel vom putea să alegem modul ce ne oferă cel mai bun randament.

Funcția „Jet Cool”, datorită sistemului optimizat al evacuării, oferă un flux de aer mai eficient cu zgomot redus reușind să reducă rapid temperatura din încăpere. Dacă uităm să setăm aparatul să pornească automat ori uităm să-l pornim prin intermediul aplicației, atunci funcția Jet Cool este extrem de utilă.

Funcția „Comfort Air” este funcție menită să creeze un confort sporit întrucât ajustează automat unghiul de ventilare și reduce volumul de aer, ceea ce ne face să ne simțim foarte natural.

Funcția „Sleep” este un mod special pe care îl utilizăm în timpul nopții. Am putea spune că este o funcție mai specială decât Comfort Air prin faptul că aparatul ține cont de faptul că în timp ce dormim profund resimțim mai puternic răcoarea și ca urmare mărește cu un grad temperatura.

Concluzie

Per total, cu un design ultra-modern, numeroase funcții de confort și un preț nu foarte mare, aparatul de aer condiționat LG PC12SQ se dovedește a fi o investiție mai mult decât necesară.

9.3 Scor total
LG PC12SQ calitate premium

LG PC12SQ este într-adevăr un aparat din gama premium ceea ce justifică prețul puțin peste 2000 lei.

Design
9.5
Funcții
10
Consum
9.5
Preț
9
2 Comments
  1. care este diferenta intre LG PC12SQ si LG S12 EQ

    • LG S12EQ este doar Wi-Fi ready, asta insemnand ca dispune de tehnologia WiFi dar nu are si modulul Wi-Fi incorporat ci acesta se achizitioneaza separat. LG PC12SQ are si modulul Wi-Fi, si astfel poate fi controlat de la distanta prin aplicatia de mobil.

Lasă un comentariu

20 − 11 =