Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

LG GTF916PZPZD No Frost, Wi-Fi, A++, 592l, dozator apă

3.599,99 Lei 4.299,99 Lei
Offer profitshare.ro
Ultima actualizare: 23 februarie 2019 17:12

LG GTF916PZPZD este un frigider la care ai visat de mult timp. Eficient, performanță maximă, ultra-modern, tehnologii inovatoare și preț rezonabil.

LG group este clasat pe locul al doilea ca și cel mai mare conglomerate din Coreea de Sud, fiind activ în domeniul aparatelor electronice, telecomunicații, în sectorul asigurărilor și cel bancar.

Conglomeratul operează în peste 80 de țări, fiind grupată în LG Telecom, LG Electronics, LG Chem și LG Display. Frigiderul LG GTF916PZPZD dispune de clasă A++ și dispune de 2 uși cu un design unicat.

Design:

Design-ul frijiderului este unul cu adevărat deosebit, unic și atractiv. Nuanța de argintiu platină îi conferă o notă de eleganță încadrându-l perfect în orice spațiu interior.
LG GTF916PZPZD are dimensiunile: lățime: 86 cm, adâncime 73 cm și înălțime de 184 cm.

De asemenea dispune de dozator de apă pentru a fi cât mai confortabil atunci când îți este sete.

Performanțe:

Performanțele frigiderului LG GTF916PZPZD oferă posibilitatea de stocarea și depozitare a alimentelor proaspete oriunde în frigider fără a-ți face griji că se vor altera.

Mai mult decât atât, dispune de un flux de aer multidirecțional care genereză o refrigerare și congelare eficientă și uniformă.

De asemnea, dispune de control digital al temperaturii, blocarea accesului copiilor și un afișaj led pentru a vedea mereu temperatura.

Funcții:

Frigiderul LG GTF916PZPZD dispune de o funcție specială care permite răcirea ușilor, astfel DoorCooling face temperatura din interior mai uniformă și răcește 35% mai rapid decât un sistem de răcire convențional.

În acest fel, se reduce semnificativ diferența de temperatură între partea interioară și partea de la ușă a compartimentului.

Totodată, cu ajutorul funcției compresorului compresorul Inverter Linear care a revoluționat nucleul frigiderului se asigură un consum de energie scăzut, durabilitate maximă și un control optim al temperaturii pentru a se putea menține alimentele proaspete mai mult timp.

Funcția Smart Diagnosis permite să remediați și să detectați facil orice defecțiune, în timp ce reprezentanții centrului de asistență LG pot diagnostica rapid la telefon majoritatea problemelor, astfel veți economisi atât timpul, cât și cheltuiala unei vizite de service.

Cu ajutorul aceste funcții, nu doar că îți rezolvi rapid problemele, cât și îți oferă o flexibilitate nemaipomenită, care se mulează perfect cu orarele noastre încărcate.

Filtare:

Frigiderul LG GTF916PZPZD dispune de un filtru antibacterian care stopează intrarea bacteriilor și a prafului, care se poate curăța cu ușurință.

Concluzie:

Frigiderul LG GTF916PZPZD este tot de ceea ce ai nevoie. Are un design atractiv, perfomanță maximă, eficiență crescută, funcții inovatoare și un consum scăzut de energie. Mai mult decât atât, funcția prin care alimentele rămân proaspete o perioadă îndelungată de timp și faptul că are Wi-Fi inclus, îl încadrează în topul frigiderelor.

De asemenea, dispune de o garanție de 24 de luni cu posibilitatea de extindere și totul la un preț foarte avantajos, acum fiind și la reducere.

9 Scor total
LG GTF916PZPZD

LG GTF916PZPZD este un frigider dotat cu mai toate funcțiile utile și întrunește toate necesitățile unei familii.

Funcții
9.5
Capacitate de depozitare
9.5
Preț
9
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

5 × 3 =