LG GBB60PZDZS combină frigorifică A++, no frost, model 2016

LG GBB60PZDZS este o combină frigorifică de ultimă generație, din gama 2016 și făcând parte din clasa energetică A++ este extrem de eficientă. De asemenea este foarte voluminoasă, având o capacitate brută de 375 litri dintre care volumul net al congelatorului este de 93 litri și la 250 litri la frigider.

Zona frigiderului este compartimentată cu ajutorul celor 3 rafturi din sticlă securizată, iar pe ușă avem 4 suporturi foarte încăpătoare. De asemenea există și un raft special, dedicat sticlelor de vin.

Congelatorul are 3 compartimente unde putem depozita alimentele pe perioade lungi. Unul din cele 3 compartimente a fost conceput să poată fi folosit chiar și pentru alimente mai mari.
LG GBB60PZDZS

Frigider LG GTF916PZPM – Vezi aici prețul actual

În ziua de azi modern înseamnă inteligent și util, iar LG GBB60PZDZS beneficiază de ambele caracteristici. Orice eroare sau defecțiune este identificată ușor cu ajutorul funcției Smart Diagnosis.

Cu toții ne dorim să avem mai mult spațiu în bucătărie iar în acest sens, combina frigorifică GBB60PZDZS de la LG ne ajută să optimizăm mai bine zonele înguste deoarece putem utiliza toate sertarele chiar și cu o deshidere de 90 grade a ușilor.

Ambele zone, atât cea a frigiderului cât și cea a congelatorului beneficiază de tehnologie NO FROST, astfel că nu va exista gheață nicăieri.

Chiar dacă în interiorul compartimentelor nu există gheață, alimentele se vor păstra în stare bună timp de 16 ore chiar și atunci când curentul este întrerupt.

Răcirea pe bază de aer este extrem de eficientă și elegantă, iar acest lucru se datorează compresorului liniar cu invertor. Acesta generează un nivel de zgomot de doar 37 dB, asemănător cu un aer condiționat modern.

LG GBB60PZDZS reprezintă soluția optimă pentru o familie ce își dorește un echilibru alimentar sănătos, iar prețul este cât se poate de generos.

10 Total Score
LG GBB60PZDZS raport calitate-preț foarte bun

LG GBB60PZDZS este oo combină frigorifică excelentă din toate punctele de vedere: silențioasă, are tehnologie no frost, eficiență energetică ridicată și un preț mai mult decât avantajos.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      four × two =