LG F4J6VG1W 9Kg spălare, 5 Kg uscare, Direct Drive, Clasa A

2.429,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 16:32

LG F4J6VG1W este o mașină de spălat rufe cu uscător modernă, fiabilă și dedicată celor care preferă confortul în propia casă și facilitarea treburilor casnice, totul la un preț rezonabil.

LG group este clasat pe locul al doilea ca și cel mai mare conglomerate din Coreea de Sud, fiind activ în domeniul aparatelor electronice, telecomunicații, în sectorul asigurărilor și cel bancar.

Conglomeratul operează în peste 80 de țări, fiind grupată în LG Telecom, LG Electronics, LG Chem și LG Display. Mașina de spălat rufe cu uscător LG F4J6VG1W a fost creată cu o clasă energetică A, 1400 rpm, fiabilă și cu un design elegant.

Montaj:

LG F4J6VG1W dispune de tot ceea ce este necesar pentru montaj (furtun evacuare și furtun pentru admisie) și poate fi instalata cu ușurință fără a avea nevoie de ajutor.

Design:

Design-ul mașinii de spălat LG F4J6VG1W este elegant și modern, în timp ce culoarea alb îi conferă o notă de rafinament.

Dimeniunile mașinii sunt: adâncime 56 cm, lățime 60 cm, înălțime 85 cm, având o greutate de 68 kg, iar diametrul de hublou este de 30 cm.

Performanțe:

Performanțele mașinii de spălat LG F4J6VG1W deține performanțe ridicate și un motor cu acționare directă, extrem de silențios și fiabil, fiind unul dintre cele mai bune motoare dedícate mașinilor de spălat rufe.

Funcții:

Mașina de spălat LG F4J6VG1W cu uscător dispune de funcții deosebite, cum ar fi cel care combate alergenii cu ajutorul aburilor, utilizând apă și căldură, igienizând hainele fără a le strica, cu reducerea de până la 99% a alergenilor, precum acarienilor care pot dăuna grav sănătății plămânilor.

Mai mult decât atât, programul “Add Item” permite adăugarea unui articol vestimentar omis, chiar în timpul derulării unui ciclu de spălare fără probleme.

De asemenea, spălarea optimă permite cu ajutorul tehnologiei 6 Motion Direct Drive, care activează tamburul în direcții multiple o atenție deosebită asupra țesăturilor și o spălare eficientă și perfectă.

Datorită funcției NFC și cu ajutorul unui Smartphone poți activa programe speciale cum ar fi, cele de Wool, Baby Care sau Cold Wash pentru spălări special create pentru confortul și eficiența spălării rufelor. Pentru a instala programul în memoria mașinii, trebuie doar să atingeți simbolul NFC Tag On.

Funcția Smart Diagnonis ajută la identificarea eficientă o oricărei probleme ori erori, odată cu soluționarea imediată, prevenind astfel orice fel de defecțiune care necesită reparații de lungă durată și prelungind durata de viață.

Filtare:

Mașina de spălat LG F4J6VG1W dispune de un filtru care se curăță eficient scamele din articolele vestimentare pentru a stopa acumularea lor până la deteriorarea mașinii.

Concluzie:

LG F4J6VG1W este mașina de spălat rufe cu uscător ideală pentru orice gospodărie datorită confortului sporit pe care îl oferă, faptul că reduce timpul și consumul energetic și de apă, are funcții speciale menite să ușureze munca și pentru performanța crescută.

Faptul că dispune și de un uscător, este un avantaj, scutindu-te mereu de perioada de uscare naturală. Design-ul modern și elegant o face perfectă pentru orice spațiu, iar raportul calitate-preț este pe măsura așteptărilor.

10 Total Score
LG F4J6VG1W

LG F4J6VG1W este o mașină de spălat 2 în 1 având și uscător, cu funcții moderne ce asigură confortul necesar.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

4 − 2 =