LG F4J6JY0W capacitate 10 Kg, 1400 RPM, A+++, Direct Drive

2.799,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 7 octombrie 2021 16:32

LG F4J6JY0W este o mașină de spălat ideală pentru familiile care își doresc eficiență și modernism într-un singur aparat, la un preț destul de avantajos.

LG group este clasat pe locul al doilea ca și cel mai mare conglomerate din Coreea de Sud, fiind activ în domeniul aparatelor electronice, telecomunicații, în sectorul asigurărilor și cel bancar.

Conglomeratul operează în peste 80 de țări, fiind grupată în LG Telecom, LG Electronics, LG Chem și LG Display. Mașina de spălat rufe LG F4J6JY0W a fost creată cu o clasă energetică A+++, 1400 rpm, durabilă și cu un design unicat.

Montaj:

LG F4J6JY0W dispune de kit de instalare alcătuit din furtul pentru racordare la apă și cel pentru evacuare, acestea putând fi montate cu ușurință fără a fi nevoie de un specialist.

Design:

Design-ul mașinii de spălat LG F4J6JY0W este modern, elegant și rafinat. Culoarea alb îi conferă o notă de lux, potrivindu-se perfect în orice încăpere. Dimesniunile maișinii sunt: adâncime 610 mm, lățime 600 mm, înălțime 850 mm, având o greutate de 67 kg.

Performanțe:

Performanțele mașinii de spălat LG F4J6JY0W sunt deosebite față ce performanțele ale altor mașini deoarece dispune de un motor direct drive care ajută la o spălare mai eficientă, mai fiabilă, cât și silențioasă. Mai mult decât atât, nu are scripete sau curea, astfel, orice spălare este automat mai economică, cu un nivel scăzut de zgomot, are capacitate și durabilitat crescută.

Funcții:

LG F4J6JY0W are un design unic creat cu 6 Motion Direct Drive care este capabil să realizeze mișcări variate ale cuvei ori o combinație diferită de mișcări, totul în funcție de programul pe care îl alegeți.

Funcția împreună abilitatea cuvei de a se roti în stânga și în dreapta și cu viteza de rotire controlată, îmbunătățesc semnificativ performanța spălării articolelor vestimentare cu rezultate spectaculoase de fiecare dată.

Cele 6 tipuri de mișcări de spălare, permit, așadar spălări personalizate exclusiv pentru toate felurile de țesături cu performanță sporită.

Mai mult decât atât, cu ajutorul funcție NFC de care dispune mașina de spălat, utilizatorul este capabil să descarce programe noi de spălare, cum ar fi cele de lână, de spălare la rece sau Baby Care.

Tot cu ajutorul aceste funcții, relaționează și funcție Smart Diagnosis, prin care utilizatorul este ajutat să identifice rapid orice eroare pentru a preveni înainte de a repara.

Filtare:

Mașina de spălat LG F4J6JY0W dispune de un filtru care se poate scoate facil și se poate curăța eficient pentru a îndepărta scamele din țesături și alte reziduri ce se acumulează.

Concluzie:

LG F4J6JY0W este mașina de spălat rufe perfectă pentru casa dumneavoastră, nu doar datorită funcțiilor deosebite, ci și pentru că a fost creată pentru a veni în ajutorul dumneavoastră prin abudența de programe și tehnologii.

Nu doar aceasta ar trebuie să vă convingă ci și design-ul special cu funcția de touch screen pentru a putea seta în voie programul dorit pentru spălări eficiente și rufe curate. Prețul este unul foarte avantajos având în vedere tot ceea ce oferă.

10 Total Score
LG F4J6JY0W

LG F4J6JY0W este o mașină de spălat rufe modernă, cu multe funcții utile, și foarte silențioasă.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

sixteen + five =