LG Econo Inverter Z12EM cel mai accesibil aparat de 12 000 BTU din gama LG

LG Econo Inverter Z12EM este cel mai accesibil aparat de aer condiționat de 12000 BTU din gama celor de la LG. După cum îi spune și numele, aparatul este cu tehnologie inverter ceea ce duce la un consum foarte mic comparativ cu aparatele clasice.

Aparatele de aer condiționat cu puterea de 12000 BTU sunt cele mai potrivite pentru locuințe cu spațiu de până la 35 metri pătrați întrucât dacă pornim aparatul LG Econo Inverter Z12EM și activăm Jet mode, putem ajunge până la o temperatura de 18 grade în doar 30 minute.

Așadar de cele mai multe ori nici nu avem nevoie de programarea aparatului să pornească la o anumită oră sau să-l comandăm prin Wi-Fi. Putem folosi Jet mode până se ajunge la temperatura dorită iar apoi putem activa modul economic cât să mențină temperatura cu consum minim de energie.
LG Econo Inverter Z12EM

LG Econo Inverter Z12EM – Vezi aici prețul actual

Design:

Designul cu admisie de aer în partea de sus, oferă un flux mai bun de aer ce duce la o un randament optim și zgomot redus de funcționare. Mai toți marii producători au adoptat această inovație pentru modelele noi de aparate.

Filtrare:

Cel mai important aspect după cel de răcirea aerului este capacitatea de filtrare pentru a ne proteja praf și bacterii, iar în acest sens aparatul este dotat cu un filtru cu dublă protecție ce oprește particulele de praf de peste 10 microni și bacteriile.
filtru LG Econo Inverter Z12EM

Funcții:

Autoclean – tot pentru a ne proteja de bacterii, mirosuri neplăcute sau pentru a preveni formarea mucegaiului în unitate internă, LG Econo Inverter Z12EM este dotat cu funcția de auto curățare ce permite ventilatorului să mai meargă o perioadă după oprirea aparatului până se elimină condensul format pe schimbătorul de căldură. Această funcție o regăsim doar la aparatele de aer condiționat de ultimă generație.

Wi-Fi Ready – dacă tot am amintim mai devreme de tehnologie Wi-Fi trebuie specificat că LG Econo Inverter Z12EM este Wi-Fi Ready, ceea ce înseamnă că nu are modulul Wi-Fi integrat dar are slot pentru a conecta un astfel de modul care se achiziționează separat.

Jet Cool – această funcție îi permite aparatului să ruleze la putere maximă spre a ajunge la temperatura setată într-un timp foarte scurt. Avantajul tehnologiei inverter este acela că oferă un randament foarte bun încă de la prima pornire, ceea ce duce la scurtarea timpului de răcire și la o economie de energie.
jetmode LG Econo Inverter Z12EM

Comfort Air – LG Econo Inverter Z12EM oferă un confort sporit persoanelor din încăpere prin setarea direcției de propagarea fluxului de aer încât să nu deranjeze.

Autodiagnoză – dacă la un moment dat apare o problemă de natură tehnică suntem informați printr-un cod de eroare, despre care găsim detalii în cartea tehnică.
functii LG Econo Inverter Z12EM

Kit de instalare:

Instalarea și materialele necesare nu sunt incluse în preț, astfel că pentru a beneficia de garanție trebuie să apelați la un service autorizat pe care îl găsiți aici.

Concluzie:

LG Econo Inverter Z12EM dispune de aproape tot ce este nevoie unui aparat de aer condiționat, poate singurul minus ar fi lipsa filtrării prin ionizare, însă aparatele cu această funcție sunt cu câteva sute de lei mai scumpe.

Specificatii LG Econo Inverter Z12EM

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU) 12000
Clasa de energie incalzire A
Clasa de energie racire A+
Tip filtru Prefilter
Inverter Da
Putere consumata la incalzire (W) 1040
Putere consumata la racire (W) 1120
Telecomanda Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 5.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 3.8
Coeficient randament la racire EER 3.13
Coeficient randament la incalzire COP 3.65

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi Wi-Fi Ready
Dezumidificare Da
Functie Jet Da
Timer Da
Sleep/Night mode Da
Tip Compresor Rotativ
Alte functii Autocuratare
Autodiagnoza
Soft dry operation

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor LG
Greutate unitate exterioara (kg) 28
Greutate unitate interioara (kg) 8.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm) 717 x 483 x 230
Dimensiuni unitate interioara (mm) 798 x 292 x 214
Temperatura ambientala maxima exterior (°C) 48
Temperatura ambientala minima exterior (°C) -10
Culoare unitate exterioara Alb
Culoare unitate interioara Alb
Zgomot unitate exterioara (dB) 65
Zgomot unitate interioara (dB) 58
Agent de racire R410A
8.3 Total Score
LG Econo Inverter Z12EM recomandat la reducere

LG Econo Inverter Z12EM este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer condiționate oferite de compania LG. Dacă ar fi să luăm în calcul prețul întreg de 2500 lei, alegerea devine puțin complicată, deoarece aparatul vine cu dotări standard, un design oarecum clasic, și clasă de consum energetic la răcire A+. Singurul lucru care cântărește în favoarea lui este tehnologia Wi-Fi ready, dar trebuie luat în calcul că necesită achiziționarea unui modul wireless pentru a putea folosi această tehnologie.

Design
8
Funcții
8.5
Consum
8.5
Preț
8
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

2 × 2 =